||||

       Την άμεση απελευθέρωση του επικεφαλής της και Δημοτικού Συμβούλου Χαλανδρίου καθώς και των υπολοίπων προσαχθέντων ζητά η Δημοτική Παράταξη – Ανακοίνωση

       Από τη Δημοτική Παράταξη “Χαλάνδρι Ενάντια” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

       Έπειτα από αναίτια επίθεση της αστυνομίας με χημικά, ξυλοδαρμούς και παρουσία αύρας στη σημερινή μαζική διαδήλωση, όπου το κίνημα διαμαρτυρίας για τις πυρκαγιές και την κλιματική αλλαγή συναντήθηκε με την πορεία αλληλεγγύης στον φυλακισμένο απεργό πείνας Γιώργο Μιχαηλίδη, συνελήφθη και κρατείται ο δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στον Συνήγορο του Πολίτη και μέλος της παράταξης μας Σωτήρης Λαπιέρης.

       Διαβάστε κι αυτό: Έκτακτο: Συνελήφθη δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου μετά από επίθεση της αστυνομίας σε πορεία στο Σύνταγμα

       Για άλλη μια φορά οι δυνάμεις της αστυνομίας επιδόθηκαν σε ένα όργιο καταστολής προσπαθώντας να διαλύσουν την πορεία και κάνοντας συλλήψεις στο σωρό. Είναι εμφανές ότι απέναντι στην κοινωνική δυσαρέσκεια η κυβέρνηση συνεχίζει να επιλέγει την καταστολή και τον αυταρχισμό προκειμένου να υλοποιήσει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της, με θύματα το περιβάλλον, τον φυσικό πλούτο της χώρας, το λαό και τη νεολαία.

Ως Χαλάνδρι ΕνΑντιΑ καταγγέλλουμε την αναίτια σύλληψη και την αστυνομική καταστολή, εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο σύντροφό μας Σωτήρη Λαπιέρη και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή του μαζί με τους υπόλοιπους προσαχθέντες. Η κρατική τρομοκρατία δεν θα περάσει!

       Διαβάστε κι αυτό: Φωτιά στη Δαδιά: Ανεμογεννήτριες θέλει η Siemens