Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Λέσβου - EKFRASI.net

Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Λέσβου

Φορτηγό πλοίο με 14 άτομα πλήρωμα βυθίστηκε ανοιχτά της Λέσβου. Αγνοούνται και τα 14 άτομα του πληρώματος.

Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Λέσβου με 14 άτομα πλήρωμα, όπως έγινε γνωστό προ ολίγου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το συμβάν έλαβε χώρα στην θαλάσσια περιοχή 4,5 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Λέσβου.

Στην περιοχή βρίσκονται 5 παραπλέοντα Φ/Γ, έχουν αποπλέυσει 3 σκάφη του Λιμενικού, έχουν απογειωθεί ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και ένα ελικόπτερο του Πολεμικου Ναυτικού, ενώ έχει ενεργοποιηθεί και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.

Στο σημείο πνέουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι 8 μποφόρ.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Δεκέλεια της Αιγύπτου φορτωμένο με αλάτι και τελικό προορισμό το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης. Λόγω μηχανικού προβλήματος δήλωσε ακυβερνησία και ακριβώς τότε σήμανε συναγερμός. 

Μεταξύ των μελών του πληρώματος περιλαμβάνονται δύο υπήκοοι Συρίας, τέσσερις Ινδοί και οκτώ Αιγύπτιοι οι οποίοι προς το παρόν αγνοούνται. Έχουν αρχίσει ήδη οι προσπάθειες εντοπισμού τους.

Επικαιρότητα

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Κλείνουμε στις 16.12

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ενημερώνει τους δημότες ότι την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου οι δημοτικές υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές, συμμετέχοντας στην πανελλαδική κινητοποίηση που έχει κηρύξει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει την ευθύνη, λέει ο Δήμος

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους πολίτες ότι η πλειονότητα των πρόσφατων διακοπών ηλεκτροδότησης και δυσλειτουργιών στον οδοφωτισμό οφείλεται σε βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίες