Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας: Παρουσίασε την παράταξη του ο Κ. Βαφειάδης

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με σύνθημα «Νέα Δυναμική» στην πορεία ‘Πολύχρωμης Ανάπτυξης’ για τον τόπο και τους ανθρώπους του, ο επικεφαλής του συνδυασμού ‘Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας’ και υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βαφειάδης παρουσίασε, την Τετάρτη 12 Ιουλίου, τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος του.

Στην κατάμεστη από Βριλησσιώτες αίθουσα στο ΤΥΠΕΤ κατατέθηκαν οι βασικές θέσεις του συνδυασμού για την πορεία του Δήμου.

Πρόκειται για ένα ολιστικό σχέδιο με βασικούς άξονες την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων, τη μετάβαση στην πλήρη ψηφιακή σύγκλιση, την ανταπόκριση στις προκλήσεις της αειφόρου ανάπτυξης, τη στήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους, την ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων, την επένδυση στις δυνατότητες και το όραμα της νέας γενιάς και τα έργα υποδομών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί. Όπως τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος, προσεγγίζουμε με «νέα δυναμική» τα κρίσιμα ζητήματα, ώστε να οικοδομήσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που σηματοδότησε μια δυναμική αρχή στη συλλογική προσπάθεια της παράταξης, ο επικεφαλής Κωνσταντίνος Βαφειάδης έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι «η ανθρωποκεντρικότητα είναι η απόλυτη αρχή μας», γιατί απλά «τα Βριλήσσια είναι το σπίτι μας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της πρώτης ομάδας των υποψηφίων από το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από ήδη γνωστά αλλά και νέα, ικανά και άξια πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.