Βραβεύθηκαν από τον Δήμο Ζωγράφου οι Διαμαντίδης,Μίσσας και Σχορτσιανίτης

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ζωγράφου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σε μια γιορτή για τον σχολικό αθλητισμό ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας τίμησε τους αγαπημένους καλαθοσφαιριστές της Εθνικής μας Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Μίσσα και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Μαθήτριες και μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης, από 9 σχολεία του Δήμου, συμμετείχαν στο διασχολικό πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάπτυξης του σχολικού Αθλητισμού και ολοκληρώθηκε σήμερα με την εντυπωσιακή γιορτή, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους οι τρεις παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές.

Τα παιδιά από το 2ο, το 1ο και το 19ο Δημοτικά Σχολεία έκαναν προπόνηση με ομοσπονδιακούς προπονητές τους οποίους παρείχε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η οποία «αγκάλιασε» αυτή την εκδήλωση.

Η γιορτή του σχολικού αθλητισμού πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ζωγράφου, με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζωγράφου και της προέδρου των Σχολικών Επιτροπών και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, Αναστασίας Μπότου, παρουσία και του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού Ζωγράφου Γιώργου Γιαννακόπουλου.  


Ο Βασίλης Θώδας απέδωσε τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση, η Αναστασία Μπότου στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος στον Κώστα Μίσσα.

Οι τρεις παλαίμαχοι της Εθνικής μας έγιναν ένα με τα παιδιά που τους περικύκλωσαν ζητώντας αυτόγραφο. Υπέγραψαν μάλιστα και μια μπάλα μπάσκετ για κάθε σχολείο, ενώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση παρέλαβαν ένα καπέλο με τις δράσεις που έχουν γίνει.