Displaying items by tag: δημος χαλανδριου

       Πάλι απουσίαζαν μάρτυρες κατηγορίας! Επιχειρείται,μέσω της μεθόδου των συνεχών αναβολών, προσπάθεια πολιτικής ομηρίας του Επικεφαλής της Παράταξης "Χαλάνδρι Ενάντια" λόγω της θεσμικής του θέσης του Δημοτικού Συμβούλου, όπως επισημαίνουν πολιτικοί παράγοντες.

 

        Πάλι αναβλήθηκε η δίκη του Σωτήρη Λαπιέρη, διότι και πάλι απουσίαζαν μάρτυρες κατηγορίας, στις μαρτυρίες των οποίων όμως στηρίχθηκε το βαρύτατο κατηγορητήριο. Ο Σωτήρης παραπέμπεται σε δίκη κατηγορούμενος για πολλά αδικήματα, ενώ το μόνο που έκανε είναι να διαμαρτυρηθεί γιατί οι άνδρες των ΜΑΤ κτυπούσαν διαδηλωτές στις διαδηλώσεις για τις φωτιές και για την απόρριψη του αιτήματος του Γιάννη Μιχαηλίδη για αποφυλάκιση υπό όρους!

 

        Οι μάρτυρες κατηγορίας δεν προσήλθαν για να στηρίξουν τις ανυπόστατες κατηγορίες, πλήθος κόσμου όμως ήταν εκεί για να συμπαρασταθεί στον Σωτήρη και στους υπόλοιπους κατηγορούμενους.

 

       Η δίκη αναβλήθηκε για τις 17 Οκτωβρίου 2022. Και τότε θα είμαστε όλες και όλοι εκεί.

 

       Η τρομοκρατία και η ποινικοποίηση των αγώνων δεν θα περάσει!!!

Published in Χαλανδρίου

       Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλανδρίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Ένα ακόμα υπόγειο σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων τοποθετήθηκε και έχει τεθεί σε λειτουργία στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου. Πρόκειται για το 5ο υπόγειο σύστημα που εγκαθίσταται με στόχο να βελτιωθεί περαιτέρω η εικόνα της πλατείας, που ορισμένες ώρες της ημέρας εμφανιζόταν επιβαρυμένη από απορρίμματα που τοποθετούνταν πάνω στα υπάρχοντα υπόγεια συστήματα κάδων.

 

       Το νέο σύστημα, στο οποίο τοποθετούνται σύμμεικτα απορρίμματα -ό,τι εναποθέτουμε δηλαδή στον πράσινο κάδο- είναι πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας, φτάνει στα 5 κυβικά μέτρα (m3), και αντιστοιχεί περίπου στη χωρητικότητα πέντε συμβατικών κάδων.

 

      Το νέο σύστημα, αφενός διαθέτει μεγαλύτερα ανοίγματα για την απόθεση της σακούλας απορριμμάτων και αφετέρου είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο στη λειτουργία του, κατά την απόθεση των απορριμμάτων.

 

      Κώστας Γερολυμάτος: «Στόχος να χρησιμοποιηθεί ο εξοπλισμός με τον πιο αποδοτικό τρόπο»

 

      «Πρόκειται για ένα σύστημα διαφορετικής λογικής από τα υπάρχοντα. Πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας και πολύ πιο εύκολο στη χρήση του. Η λειτουργία του θα βελτιώσει σημαντικά την εικόνα στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου. Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου όμως, θα πρέπει οι περίπου 28 καταστηματάρχες της περιοχής, οι κάτοικοι αλλά και οι περαστικοί να δείξουν την αναγκαία προσοχή ώστε να χρησιμοποιήσουμε τον εξοπλισμό με τον πιο αποδοτικό τρόπο», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κώστας Γερολυμάτος.

 

      Μετά την αρχική ενημέρωση που έγινε και μετά από μία εβδομάδα ικανοποιητικής λειτουργίας θα υπάρξει νέα ενημέρωση των καταστημάτων σε ζητήματα που αφορούν το νέο υπόγειο σύστημα.

Published in Χαλανδρίου

..

..

..

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

 

Τίτλοι τέλους για το πρόγραμμα «Αθλητικής Κατασκήνωσης» του Δήμου Χαλανδρίου, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τη δ/νση Αθλητισμού, με τη
συμμετοχή 680 παιδιών!

 

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας» κορίτσια και αγόρια από 6 έως 12 ετών είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και να απολαύσουν μια σειρά από αθλήματα: κολύμβηση, στίβος, μπάσκετ, τένις, ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ, καράτε, ρυθμική γυμναστική, βόλεϊ.

 

Δείτε ακόμη:Καταγγέλει το Σ. Σαραούδα η ΔΑΣ ΟΤΑ. Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει, δηλώνει (Video)

 

Σημειώνεται ότι όλο το προσωπικό που συμμετείχε στο πρόγραμμα ήταν καθηγητές και καθηγήτριες γυμναστικής, ενώ για τις ανάγκες της υλοποίησής του προσλήφθηκαν δύο νοσηλεύτριες και μια εικαστικός.

 

Στα παιδιά που συμμετείχαν προσφερόταν snack και εμφιαλωμένο νερό, ενώ υπήρχε και φύλαξη από τις 14.00 έως τις 15.30.

 

Παρότι το πρόγραμμα της Αθλητικής Κατασκήνωσης είχε μια μικρή επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, είχε προβλεφθεί η δωρεάν συμμετοχή για τους εξυπηρετούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που αριθμούν τις περίπου 600 οικογένειες.

 

Αν συνυπολογίσουμε και το πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης που προσφέρθηκε δωρεάν, συνολικά 2.280 παιδιά (!) -αριθμός ρεκόρ για το Χαλάνδρι- είχαν αυτό το Καλοκαίρι μια διέξοδο ασφαλούς και δημιουργικής απασχόλησης.

 

Χάρης Μαυρουδής: «Ευχαριστώ από καρδιάς το προσωπικό της δ/νσης»

 

«Χαίρομαι, που, ως Δήμος Χαλανδρίου, μπορέσαμε να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης τη δυνατότητα, μέσα από το πρόγραμμα της Αθλητικής Κατασκήνωσης, να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, ύστερα από το μεγάλο διάστημα, που η πανδημία μας υποχρέωσε να αναστείλουμε πολλές από τις δραστηριότητές μας», σχολίασε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Εξυπηρέτησης Πολιτών Χάρης Μαυρουδής.

 

Ο ίδιος ευχαρίστησε το προσωπικό της δ/νσης για τη συμβολή του στην υλοποίηση του προγράμματος, «Ευχαριστώ από καρδιάς το προσωπικό- μόνιμο, αορίστου και διμηνιαίων συμβάσεων-για την προθυμία και την αποτελεσματικότητά του.

 

Χωρίς αυτούς/αυτές, δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας αυτό το έργο», συμπλήρωσε ο Χάρης Μαυρουδής.

Published in Χαλανδρίου

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο