Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Αθλητικής Κατασκήνωσης» του Δήμου Χαλανδρίου

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2022 10:17 | Χαλανδρίου
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Αθλητικής Κατασκήνωσης» του Δήμου Χαλανδρίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Αθλητικής Κατασκήνωσης» του Δήμου Χαλανδρίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Αθλητικής Κατασκήνωσης» του Δήμου Χαλανδρίου
|||||

..

..

..

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

 

Τίτλοι τέλους για το πρόγραμμα «Αθλητικής Κατασκήνωσης» του Δήμου Χαλανδρίου, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τη δ/νση Αθλητισμού, με τη
συμμετοχή 680 παιδιών!

 

Στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας» κορίτσια και αγόρια από 6 έως 12 ετών είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και να απολαύσουν μια σειρά από αθλήματα: κολύμβηση, στίβος, μπάσκετ, τένις, ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ, καράτε, ρυθμική γυμναστική, βόλεϊ.

 

Δείτε ακόμη:Καταγγέλει το Σ. Σαραούδα η ΔΑΣ ΟΤΑ. Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει, δηλώνει (Video)

 

Σημειώνεται ότι όλο το προσωπικό που συμμετείχε στο πρόγραμμα ήταν καθηγητές και καθηγήτριες γυμναστικής, ενώ για τις ανάγκες της υλοποίησής του προσλήφθηκαν δύο νοσηλεύτριες και μια εικαστικός.

 

Στα παιδιά που συμμετείχαν προσφερόταν snack και εμφιαλωμένο νερό, ενώ υπήρχε και φύλαξη από τις 14.00 έως τις 15.30.

 

Παρότι το πρόγραμμα της Αθλητικής Κατασκήνωσης είχε μια μικρή επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες, είχε προβλεφθεί η δωρεάν συμμετοχή για τους εξυπηρετούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που αριθμούν τις περίπου 600 οικογένειες.

 

Αν συνυπολογίσουμε και το πρόγραμμα της Δημιουργικής Απασχόλησης που προσφέρθηκε δωρεάν, συνολικά 2.280 παιδιά (!) -αριθμός ρεκόρ για το Χαλάνδρι- είχαν αυτό το Καλοκαίρι μια διέξοδο ασφαλούς και δημιουργικής απασχόλησης.

 

Χάρης Μαυρουδής: «Ευχαριστώ από καρδιάς το προσωπικό της δ/νσης»

 

«Χαίρομαι, που, ως Δήμος Χαλανδρίου, μπορέσαμε να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης τη δυνατότητα, μέσα από το πρόγραμμα της Αθλητικής Κατασκήνωσης, να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, ύστερα από το μεγάλο διάστημα, που η πανδημία μας υποχρέωσε να αναστείλουμε πολλές από τις δραστηριότητές μας», σχολίασε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Εξυπηρέτησης Πολιτών Χάρης Μαυρουδής.

 

Ο ίδιος ευχαρίστησε το προσωπικό της δ/νσης για τη συμβολή του στην υλοποίηση του προγράμματος, «Ευχαριστώ από καρδιάς το προσωπικό- μόνιμο, αορίστου και διμηνιαίων συμβάσεων-για την προθυμία και την αποτελεσματικότητά του.

 

Χωρίς αυτούς/αυτές, δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας αυτό το έργο», συμπλήρωσε ο Χάρης Μαυρουδής.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο