Displaying items by tag: δωρεαν εξετασεις

       Πέμπτη 16 Ιουνίου από τις 9:30 έως τις 12.30, στα Δημοτικά Ιατρεία (2ος όροφος Δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα) υπό την ιατρική επίβλεψη του δρ. Παναγιώτη Βελέντζα, Χειρ. Ορθοπαιδικού - Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου

 

      Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

     Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για την οστεοπόρωση έχει προγραμματίσει για τους κατοίκους της πόλης η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής την Πέμπτη 16 Ιουνίου, σε μια συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα, το ΕΔΔΥΠΠΥ και το δημοτικό ΚΕΠ Υγείας. Κύριος στόχος της δράσης, η οποία απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

 

     Οι εξετάσεις μέτρησης της οστεοπόρωσης θα γίνουν την Πέμπτη 16 Ιουνίου από τις 9:30 έως τις 12.30, στα Δημοτικά Ιατρεία (2ος όροφος Δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα) υπό την ιατρική επίβλεψη του δρ. Παναγιώτη Βελέντζα, Χειρ. Ορθοπαιδικού.

 

     Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να εξεταστούν μπορούν να κλείσουν ραντεβού αλλά και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 2000196 (ώρες εξυπηρέτησης 10:00-14:00, εργάσιμες ημέρες).

 

    Οι θέσεις είναι περιορισμένες και προτεραιότητα έχουν οι εγγεγραμμένοι στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας, λογισμικό στο οποίο μπορούν εύκολα και δωρεάν να εγγραφούν όλοι οι πολίτες μέσα από την σελίδα του Δήμου iraklio.gr.

 

     Ο Σύλλογος Πεταλούδα

 

     Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO). Ο Σύλλογος αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο σωματείο το οποίο σαν κύριο στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού γύρω από την οστεοπόρωση, τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία, την πρόληψη και την σκελετική υγεία. Η δράση του Συλλόγου επεκτείνεται τόσο μέσα στα όρια της Αττικής όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα διατηρεί άριστη σχέση συνεργασίας με επιστημονικά σωματεία που ασχολούνται με την οστεοπόρωση καθώς και με το Εργαστήριο Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών της Ιατρικής Σχολής. Ο Σύλλογος σε συνεργασία με τους παραπάνω φορείς διεξάγει επιδημιολογικές και άλλες μελέτες προκειμένου να συγκεντρωθούν και να επεξεργαστούν στοιχεία για την χρόνια αυτή νόσο. Ο Σύλλογος επίσης δραστηριοποιείται στην διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων, σεμιναρίων, συνεδρίων και στην έκδοση εντύπων. Αποτέλεσμα της πολύχρονης αυτής προσπάθειας ήταν ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα να κατακτήσει την πρώτη θέση για την εξέχουσα πορεία του, μεταξύ 186 χωρών, στο Παγκόσμιο Συνέδριο που διεξήχθη στο Miami των Ηνωμένων Πολιτειών τον Δεκέμβριο του 2007 καθώς και το 1ο βραβείο μεταξύ 212 χωρών για τη δημιουργία της καλύτερης καμπάνιας δημοσιοποίησης (Best Media Campaign), στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Συλλόγων για την Οστεοπόρωση που διεξήχθη στο Ελσίνκι της Φιλανδίας, στις 31/5 – 2/6/2013. Τηλ. Επικοινωνίας: 213 2086698, 6979252570 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., URL: www.osteocare.gr

Published in Ηρακλείου

       Από το γραφείο τύπου του Δήμου Περιστερίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

      Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ» υλοποιεί μια σημαντική δράση υγείας, παρέχοντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, σε άπορες, ανασφάλιστες και χαμηλό εισόδημα γυναίκες.

 

      Ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Υπεύθυνος λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας Γιώργος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι οι γυναίκες, μπορούν να υποβληθούν στις εξετάσεις: Αιματολογικές εξετάσεις, Τεστ ΠΑΠ, Μέτρηση οστικής πυκνότητας, Ψηφιακή μαστογραφία και Υπερηχογράφημα μαστών.

 

     Όσες γυναίκες επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠ Υγείας στο τηλέφωνο 2105783266, καθημερινά από 10:00 έως 14:00.

Published in Περιστερίου

       Σε συνεργασία με τη κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS - Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, ώρες 18:00 – 21:00 στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου.Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου

 

      Από το γραφείο τύπου του Δήμου Περιστερίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

      Ο Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Περιστερίου Γεώργιος Μπεκιάρης ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν δωρεάν εξετάσεις για HIV και Ηπατίτιδες B & C, σε συνεργασία με τη κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, ώρες 18:00 – 21:00 στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου.

 

      Θα τηρηθούν αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας) για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων και την αποφυγή συνωστισμού.

Published in Περιστερίου

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο