Displaying items by tag: αλσος παλαιολογου

         Στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Δήμου Ν.Ιωνίας - Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου

 

         Το Σάββατο 18 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι περάσαμε ένα πολύ όμορφο απόγευμα απολαμβάνοντας την παράσταση "Το Παντζαράκι" από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο WHITE PUPPET. Κι όσο μεγάλωνε το παντζαράκι της ιστορίας, τόσο μεγάλωνε κι ο ενθουσιασμός των παιδιών! Τα ίδια τα παιδιά έγιναν ηθοποιοί για να βοηθήσουν το παντζαράκι και για το τέλος δεκάδες μπαλόνια σκυλάκια, καρδούλες και σπαθιά γέμισαν όλη την πλατεία.

 

          Τη γιορτή μας άνοιξε εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων βρεφονηπιακών σταθμών η πρόεδρος, Βούλα Τσίγκα που σημείωσε:

 

         "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε μία σκέψη που είχαμε εδώ και καιρό: να ετοιμάζουμε όμορφες δραστηριότητες για τα παιδιά μας, να χαίρονται το θέατρο, την τέχνη, τη φύση, την άσκηση, το παιχνίδι που τόσο πολύ στερούνται κι εμείς να γνωριζόμαστε, να συζητάμε.

 

          Τους προηγούμενους μήνες ως Σύλλογος είχαμε συχνή επικοινωνία και δράση για τα πολλά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά τόσο τα παιδιά μας όσο κι εμείς στους παιδικούς σταθμούς με τις ελλείψεις στο προσωπικό και συνολικά σε μέσα και υποδομές. Παρά τις πολύ φιλότιμες προσπάθειες των παιδαγωγών, πολύ συχνά συζητάμε μεταξύ μας πως οι παιδικοί σταθμοί που πηγαίνουν τα παιδιά μας δεν είναι αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, πολύ περισσότερο αυτό που θα μπορούσαν να έχουμε σήμερα, το 2022.

 

         Έχουμε πείρα πως προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και νέα θα προκύπτουν. Αφού δυστυχώς η προσχολική αγωγή, παρότι είναι πολύ σημαντική τόσο για τα παιδιά, όσο και για εμάς, τους εργαζόμενους γονείς, αφήνεται στη μοίρα της. Μόνο όσο αναδεικνύουμε τις ελλείψεις και τα προβλήματα, τα συζητάμε μεταξύ μας και με όλη τη γειτονιά και διεκδικούμε την επίλυσή τους, μόνο τότε θα βλέπουμε και αποτελέσματα, όπως εν μέρει έγινε με την προμήθεια των ειδών διατροφής.

 

         Αυτό το διάστημα γίνονται οι επανεγγραφές και οι νέες εγγραφές για την επόμενη σχολική χρονιά. Ως σύλλογος έχουμε ξεκάθαρη θέση πως κανένα παιδί δεν πρέπει να μείνει εκτός παιδικού σταθμού όπως και καμία οικογένεια να μην πληρώσει τροφεία για κάτι που έχουμε πληρώσει τόσες φορές μέσω της φορολογίας μας, των ασφαλιστικών εισφορών, των δημοτικών τελών κτλ. Στη συνέχεια, θα συγκροτηθούν τα τμήματα για τη νέα χρονιά όπου δυστυχώς πρόθεση της διοίκησης του ΚΕΒΡΕΦΟ, ακριβώς για να εξοικονομήσει προσωπικό, είναι να στοιβάξει τα παιδιά στα ανώτερα δυνατά όρια. Με αυτήν την έννοια σας καλούμε και το επόμενο διάστημα όλοι μαζί, συλλογικά με τη δύναμη που μας δίνει ο Σύλλογος Γονέων να απαιτήσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας.

 

        Τέλος, να ευχηθούμε καλή συνέχεια στους φίλους μας που μετά το καλοκαίρι θα συνεχίσουν στο μεγαλύτερο σχολείο, το νηπιαγωγείο κι ευχόμαστε σε όλους να απολαύσουμε την πολύ όμορφη θεατρική παράσταση από τον θίασο της Ιρίνα Μπόικο που τους ευχαριστούμε θερμά".

Published in Νέας Ιωνίας

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ηρακλής Γκότσης: Απαιτείται μια παράταξη συνεργασίας για να ορθοποδήσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Ηρακλής Γκότσης: Απαιτείται μια παράταξη συνεργασίας για να ορθοποδήσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο