Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Ιωνίας για την κατάρρευση μέρους της οροφής στο γραφείο των εκπαιδευτικών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 11:30 | Νέας Ιωνίας
Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Ιωνίας για την κατάρρευση μέρους της οροφής στο γραφείο των εκπαιδευτικών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Ιωνίας για την κατάρρευση μέρους της οροφής στο γραφείο των εκπαιδευτικών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας Η Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Ιωνίας για την κατάρρευση μέρους της οροφής στο γραφείο των εκπαιδευτικών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας
|||||

     Από την Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Άλλο ένα σχολείο που προστίθεται στη λίστα των ακατάλληλων, παλιών και κακοσυντηρημένων  σχολικών συγκροτημάτων, με τον πιο εμφανή τρόπο.

 

    Το υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση, τη στιγμή που οδηγεί τους εκπαιδευτικούς στα δικαστήρια, προκειμένου να βγάλει παράνομο τον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στα αντιδραστικά - αντιπαιδαγωγικά σχέδια που προωθούν το σχολείο των κοινωνικών φραγμών και διακρίσεων, της ημιμάθειας και της εμπορευματοποίησης της γνώσης, με την εγκληματική συνεπικουρία των δημοτικών αρχών παίζει «κορώνα-γράμματα» τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών!

 

    Ειρωνικά τραγικό αποτελεί το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σχολείο πριν λίγες μέρες συγχωνεύτηκαν 3 τμήματα της ΣΤ’ τάξης σε 2 και έπεται συνέχεια...

 

    Διαβάστε κι αυτό: Έβρεξε σοβάδες στο 7ο δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας

 

    Είναι διαχρονικά υπεύθυνες όλες οι κυβερνήσεις για την πολιτική της υποχρηματοδότησης και υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας. Είναι διαχρονικά υπεύθυνες οι δημοτικές αρχές των τελευταίων ετών, που δεν διεκδικούν τους αναγκαίους πόρους από τον κρατικό προϋπολογισμό για την κάλυψη των αναγκών της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου σε σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτίρια, που, ενώ υπάρχει οικόπεδο το οποίο έχει χαρακτηριστεί για το χτίσιμο νέου σχολικού συγκροτήματος, έχουν δείξει εγκληματική αδιαφορία μέχρι σήμερα.

 

    Ας αφήσει η κυβέρνηση τις επικοινωνιακές φανφάρες παρουσιάζοντας μια ωραιοποιημένη εικόνα στον χώρο της παιδείας. Ας αφήσει η δημοτική αρχή τα μεγάλα λόγια ότι όλα λειτουργούν ρολόι…

 

    Η παιδεία θέλει χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό και όχι να μπαίνει στη λογική κόστους – οφέλους!

 

    Διαβάστε κι αυτό: Συνεχίζεται η "αξιολόγηση" των σχολικών κτηρίων και στον Δήμο Ν. Ιωνίας: Κατέρρευσαν οι σοβάδες στο 7ο Δημοτικό!

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο