Displaying items by tag: μαζικος αθλητισμος

        Το πόσο σας νοιάζει ο μαζικός αθλητισμός φαίνεται από το ότι δίνετε στο κοινό 2 ώρες από τις 150 εβδομαδιαίως των γυμναστηρίων - Τοποθέτηση του Επικεφαλής της "Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση" στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεταμόρφωσης και κατά τη διάρκεια συζήτησης για την κατανομή του χρόνου που δίνεται για προπόνηση στα σωματεία της πόλης και για τον μαζικό αθλητισμό στους αθλητικούς χώρους δικαιοδοσίας του Δήμου.

 

       Τα κυριότερα σημεία της  τοποθέτησης του επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση στο θέμα της κατανομής των αθλητικών χώρων σε σωματεία και κοινό για τη χρονιά 2022 - 2023 :

 
- Καταθέτουμε μια συμβιβαστική πρόταση, που θα δώσει χώρο σε όλους αναλογικά χωρίς να "πνίξει" κάποιο σωματείο.
- Τριπλασιάζουμε τις ώρες του κοινού, όσων δεν ανήκουν σε κάποιο σωματείο αλλά θέλουν απλά να αθληθούν.
- Η πρότασή μας έχει ως κριτήριο την πρόσβαση όλων, με ισότιμο τρόπο στα γυμναστήρια.
- Στο Δήμο μας δεν υπάρχουν κριτήρια, η κατανομή των ωρών γίνεται με κριτήριο του ποιος είναι "κολλητός", ή αν θα γίνει "κολλητός"
- Τρια χρόνια της διοίκησης Σαραούδα δεν έχει γίνει κανένας καινούργιος αθλητικός χώρος. Μόνο ΘΑ...γίνουν κλπ
- Δεν υπάρχει επίσημη, έγκυρη καταγραφή για το πως και από πόσους χρησιμοποιούνται οι αθλητικοί χώροι.
- Εμάς μας ενδιαφέρουν όλα τα παιδιά της πόλης, και αυτά που αθλούνται σε σωματεία και φυσικά όσα δεν αθλούνται σε σωματεία.
- Πέρασε ένας χρόνος και ακόμα δεν μπορείτε να δώσετε λύση για το μπαλόνι. Δεν μπορείτε να λύσετε στοιχειώδη προβλήματα, ώστε να μετριαστεί κάπως το πρόβλημα των αθλητικών χώρων της πόλης.
- Ο νο1 ριγμένος της πολιτικής σας είναι όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν τα 600 ευρώ το χρόνο που χρειάζεται για να αθληθεί κάποιος σε ένα σωματείο, όσοι δηλαδή αθλούνται ελεύθερα.
- Η πρότασή μας είναι κοινή με τον κ. Ζυγούνα

    Την πρόσληψη δέκα (10) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ.

 

    Οι θέσεις κατανέμονται ανά ειδικότητα ως εξής:

 

-ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα Αντισφαίρισης 3

-ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα Ενόργανης Γυμναστικής 1

-ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα Ρυθμικής Γυμναστικής  1

-ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα Μαζικός Λαϊκός Αθλητισμός  3

-ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα Kλασικού Αθλητισμού  1

-ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα Υπαίθριες Αθλητικές Δραστηριότητες  1

 

    Οι αιτήσεις καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους στα Γραφεία Διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ (οδός Αιγαίου Πελάγους & Τέρμα Νότου, Τ.Κ. 15342, Αγ. Παρασκευή) από την Πέμπτη 09/9/2021 έως και την Δευτέρα 20/9/2021 και ώρα 13:00. Και ταχυδρομικά έως την Δευτέρα 20/9/2021.

 

    Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6002223.

     Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας

 

    Από το γραφείο τύπου του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Το πρόγραμμα Άθληση για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) έδινε τη δυνατότητα στους Δήμους να προσλαμβάνουν γυμναστές που δεν έχουν και να μπορούν με αυτό τον τρόπο να παρέχουν την ευκαιρία στους δημότες να αθλούνται.
Ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, με επιστολή του στην Γ.Γ.Α. λίγες μέρες πριν την έναρξη των προγραμμάτων και εντελώς αιφνιδιαστικά κατήργησε την χρηματοδότηση του προγράμματος.
 
  
    Τα τελευταία 2 χρόνια με την πανδημία να έχει δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, η άθληση συνιστούσε μία διέξοδο εκτόνωσης και αποσυμπίεσης. Εκατοντάδες πολίτες αναμεσά τους άνεργοι, ΑμεΑ, ηλικιωμένοι έκαναν χρήση της δυνατότητας αυτής μέσω των προγραμμάτων Π.Α.γ.Ο με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος.
 
 
    Η κυνική απόφαση της κατάργησης της χρηματοδότησης των προγραμμάτων Π.Α.γ.Ο αφενός δείχνει παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης από πλευράς κυβέρνησης και υπουργείου αφετέρου οδηγεί στην ανεργία τους πτυχιούχους φυσικής αγωγής.
 
 
    Ως Δημοτική Αρχή, ξεκαθαρίζουμε πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό και για το λόγο αυτό καλούμε έστω και τώρα την κυβέρνηση και το αρμόδιο Υφυπουργείο να αποσύρουν την απόφαση αυτή και να προχωρήσουν σε ουσιαστική στήριξη και ενίσχυση των προγραμμάτων.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο