Αδιαφανής διαχείριση των υπερωριών!

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 15:33 | Μεταμόρφωσης
Αδιαφανής διαχείριση των υπερωριών! Αδιαφανής διαχείριση των υπερωριών! Αδιαφανής διαχείριση των υπερωριών! Αδιαφανής διαχείριση των υπερωριών!
||||||

..

 

 Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Μεταμόρφωση από την αποκάλυψη του πως κάποιοι στο Δήμο Μεταμόρφωσης υπολογίζουν τις υπερωρίες λίγων εργαζομένων (όχι όλων), με "εντολή Δημάρχου" κλπ.

 

Από σχετικό αρχείο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που λαμβάνουν υπερωρίες επειδή "το λέει ο Δήμαρχος".

 Άλλος έχει το μέγιστο 9 ημέρες εργασίας στον Αύγουστο, με Κυριακές συμπεριλαμβανόμενες (αδιευκρίνιστο αν εργάστηκε αυτές τις ημέρες) και λαμβάνει επιπλέον 35 ώρες (Κυριακές, απογεύματα, νυχτερινά).

 

 Σε άλλη περίπτωση εργαζόμεν@ σε γραφείο λαμβάνει 82 (!) ώρες σε υπερωρίες, νυχτερινά, Κυριακές και νύχτες Κυριακών, ενώ δεν θεωρείται καθόλου απίθανο να λαμβάνει και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

 

Αυτά που ήρθαν στη δημοσιότητα εξηγούν με πειστικό τρόπο το γιατί εδώ και κάποιους μήνες η διοίκηση Σαραούδα δεν αναρτά στη Διαύγεια τις υπερωρίες όλων των εργαζομένων. Προφανώς για να έχει την άνεση να κάνει όποια διάκριση θέλει μεταξύ των εργαζομένων μέσω της διανομής αμφιλεγόμενων υπερωριών για τη δημιουργία παραταξιακού στρατού.

 

 Η αποκάλυψη αυτή ακολουθεί τις συζητήσεις για το θέμα των υπερωριών που έχουν γίνει κατ' επανάληψη στο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο η διοίκηση Σαραούδα κάνει την "αθώα περιστερά". Το γεγονός που προκύπτει είναι ότι δημόσιο χρήμα μοιράζεται με αδιαφανή κριτήρια και με απόλυτη ευθύνη της διοίκησης και του κ. Σαραούδα προσωπικά.

 

Περισσότερα για το θέμα σύντομα....

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Ζυγούνας: Φεύγω με θετικές εντυπώσεις από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ
Ν. Ζυγούνας: Φεύγω με θετικές εντυπώσεις από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο