Ανέτοιμα τα σχολεία μια μέρα πριν την έναρξη της χρονιάς,παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 12:21 | Μεταμόρφωσης
Ανέτοιμα τα σχολεία μια μέρα πριν την έναρξη της χρονιάς,παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης Ανέτοιμα τα σχολεία μια μέρα πριν την έναρξη της χρονιάς,παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης Ανέτοιμα τα σχολεία μια μέρα πριν την έναρξη της χρονιάς,παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης Ανέτοιμα τα σχολεία μια μέρα πριν την έναρξη της χρονιάς,παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Μεταμόρφωσης
||||||

         Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Σχολείων Δήμου Μεταμόρφωσης

 

        Από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Σχολείων Δήμου Μεταμόρφωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Αγαπητοί γονείς
 
 
       ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς . Στα μέσα της εβδομάδας το ΔΣ της Ένωσης Γονέων πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο τους Αντιδημάρχους και τους Προέδρους τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής μία συνάντηση την οποία ζητάμε κάθε χρόνο στις αρχές της χρονιάς για να ενημερωθούμε και να συζητήσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο κάθε σχολείο. Λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι θα έχουμε μία ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς παρόλες τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα για την ενεργειακή αναβάθμιση
 
 
        Παρόλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τις υπηρεσίες του Δήμου σήμερα μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων του σχολείου επισκεφθήκαμε το 1ο Λύκειο Μεταμόρφωσης όπου δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες και έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι το σχολείο παρότι Δευτέρα έχει αγιασμό είναι σε μία κατάσταση που δεν έχουμε ξανασυναντήσει όλα αυτά τα χρόνια σε κανένα σχολείο.
 
 
       Λυπούμαστε πάρα πολύ κύριοι της Δημοτικής Αρχής αλλά αυτή δεν είναι μία εικόνα σχολείου που πρόκειται να λειτουργήσει ομαλά. Δεν μπορούμε ως γονείς που βαλλόμεθα από παντού, την πίεση, την ακρίβεια, την αγωνία για το μέλλον, να ερχόμαστε αντιμέτωποι με αυτονόητα πράγματα όπως οι κατάλληλες κτιριακές υποδομές για την ομαλή διεξαγωγή της μαθησιακής διαδικασίας.
 
 
       Η Ένωση Γονέων παραμένει πάντα δίπλα στους συλλόγους στους μαθητές στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς , με μοναδικό σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής κοινότητας και την προάσπιση των δικαιωμάτων της.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Ζυγούνας: Φεύγω με θετικές εντυπώσεις από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ
Ν. Ζυγούνας: Φεύγω με θετικές εντυπώσεις από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο