Παράδοση παιχνιδιών στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και τους πυροπλήκτους της Εύβοιας

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 13:45 | Λυκόβρυσης - Πεύκης
Παράδοση παιχνιδιών στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και τους πυροπλήκτους της Εύβοιας Παράδοση παιχνιδιών στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και τους πυροπλήκτους της Εύβοιας Παράδοση παιχνιδιών στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και τους πυροπλήκτους της Εύβοιας
|||||

     Από την υπηρεσία Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και την αρμόδια Αντιδήμαρχο, Νότα Σοκορέλη. Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου

 

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

     Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης συνεχίζει να προσφέρει στις ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες σε συνεργασία με τους σχετικούς κατά περίπτωση φορείς και με τη συμμετοχή των πολιτών. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, στις 17 Δεκεμβρίου 2021 παραδόθηκαν από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού, Νότα Σοκορέλη επιτραπέζια παιχνίδια στην εκπρόσωπο του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού Ρούλα Λινάρδου.

 

     Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο που έχει ως στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού, όπως αυτά ορίζονται στη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ. Υλοποιεί πολλές δράσεις και προγράμματα για παιδιά και εφήβους όπως το Εργαστήρι Πολιτισμού, το Κέντρο για το παιδί, το Εφηβικό Δίκτυο, κ.λπ. και έχει σκοπό είναι η δυνατότητα έκφρασης των παιδιών και των εφήβων, η προώθηση της αλληλεγγύης, της συνεργασίας, της σύμπραξης, της δικτύωσης, του εθελοντισμού, της συλλογικότητας και της κοινωνικοποίησης.

 

     Επίσης την ίδια περίοδο παραδόθηκαν από την Κοινωνική μας Υπηρεσία είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στον πρόεδρο της Κοινότητας Ελληνικού του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού Κωνσταντίνο Πλατιά για τους πληγέντες από την πυρκαγιά του καλοκαιριού. Αξίζει να σημειωθεί ότι παραδόσεις τέτοιων ειδών, που συνελέγησαν από τους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης είχαν γίνει και τον Αύγουστο, τις ημέρες της πυρκαγιάς.

         

     Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ένας από τους λόγους που είμαι υπερήφανος για τον Δήμο μας, είναι η δυνατότητα που έχουν οι κοινωνικές μας δομές να στέκονται δίπλα στους συμπολίτες πας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, όπου παρουσιάζεται ανάγκη. Και αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην ανταπόκριση των πολιτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης σε καλέσματά για στήριξη που απευθύνουμε κατά καιρούς, όπως ήταν αυτό για τους πυροπλήκτους του περσινού καλοκαιριού. Επίσης επιτυγχάνεται στη συνεργασία μας με φορείς, που αποδεδειγμένα κάνουν καλή δουλειά στον τομέα τους, όπως το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, το οποίο στηρίζουμε. Συνεχίζουμε προσπαθώντας να σταθούμε δίπλα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Προβλήματα δημιουργεί η μεταφορά του καταφυγίου αδέδποτων ζώων από το άλσος (βίντεο)
Προβλήματα δημιουργεί η μεταφορά του καταφυγίου αδέδποτων ζώων από το άλσος (βίντεο)
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο