Παν. Ιωάννου: Ασέβεια προς το ιερό μας σύμβολο από τον Δήμο με την κουρελιασμένη σημαία στο Ηρώο Πεσόντων

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 12:45 | Λυκόβρυσης - Πεύκης
Παν. Ιωάννου: Ασέβεια προς το ιερό μας σύμβολο από τον Δήμο με την κουρελιασμένη σημαία στο Ηρώο Πεσόντων Παν. Ιωάννου: Ασέβεια προς το ιερό μας σύμβολο από τον Δήμο με την κουρελιασμένη σημαία στο Ηρώο Πεσόντων
||||

     Ο - ανεξάρτητος πια - Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης - Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, καταγγέλλει με ανακοίνωση του τη διοίκηση του Δήμου για επίδειξη μέγιστης ασέβειας προς το εθνικό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία, καθώς κυματίζει κουρελιασμένη ανήμερα της Εθνικής Επετείου στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης, μέρος που λαμβάνουν χώρα όλες οι επετειακές εκδηλώσεις του.

 

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση - καταγγελία του πρώην Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης κι Επικεφαλής της νεότευκτης Παράταξης "Νέα Δημιουργία" έχει ως εξής:

 

   Ακόμη και ανήμερα στην Εθνική μας Εορτή, την Ημέρα του ΟΧΙ και της απόδοσης τιμής στην ιστορία της πατρίδας μας, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης δεν φρόντισε να δείξει τον δέοντα σεβασμό προς το ιερό μας σύμβολο της Ελληνικής Σημαίας και μάλιστα στο κεντρικότερο σημείο των εορτασμών, στο Ηρώο Πεσόντων, έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, όπου και εγένετο η κατάθεση στεφάνων.

 

    Η Ελληνική Σημαία στον ιστό του μνημείου ήταν μια κουρελιασμένη σημαία, για την οποία οι αρμόδιοι για άλλη μια φορά είχαν προκλητικά αδιαφορήσει να αντικαταστήσουν.

 

   Να υπενθυμίσουμε, ότι στέλεχος του Συνδυασμού μας πριν 2 χρόνια είχε προσφέρει δωρεάν ολοκαίνουριες Ελληνικές Σημαίες για όλα τα δημόσια κτίρια και εγκαταστάσεις του Δήμου μας, όπως αρμόζει η απότιση του δέοντος  σεβασμού προς το ιερό μας σύμβολο. Αλλά κανείς από τους υπεύθυνους του Δήμου δεν φρόντισε για την αντικατάσταση της φθαρμένης Σημαίας του Ηρώου.

 

    Δείτε κι αυτό: ΒΟΜΒΑ - Παραίτηση Ιωάννου από τη θέση του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης - Πεύκης με αιχμές κατά Μαυρίδη!

    Και μια και λέμε για το Ηρώο, ποιος θα φροντίσει για την αισθητική αναβάθμισή του; Όσο και να πρεσβεύουμε την λιτότητα, το Ηρώο πρέπει να απεικονίζει και να αναγράφει τα αναγκαία, είτε σαν γλυπτό, είτε σαν εικόνα και βέβαια σε καμία περίπτωση να μην έχει από πάνω του μια άθλια υπερκατασκευή σαν «ψηστιέρα».

 

    Μήπως είναι καιρός να αναβαθμίσουμε την αισθητική μας και να αποδώσουμε τις σωστές διαστάσεις και τον δέοντα σεβασμό στην εικόνα του Δήμου μας, ξεκινώντας από το Μνημείο και την Σημαία μας;

 

Παναγιώτης Ιωάννου

Επικεφαλής της Παράταξης

Νέα Δημιουργία

 

 

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Προβλήματα δημιουργεί η μεταφορά του καταφυγίου αδέδποτων ζώων από το άλσος (βίντεο)
Προβλήματα δημιουργεί η μεταφορά του καταφυγίου αδέδποτων ζώων από το άλσος (βίντεο)
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο