Displaying items by tag: μπαμπαλος

..

..

..

 

12 το μεσημέρι όρισε τη διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) η δημοτική αρχή Μπάμπαλου και αυτήν τη φορά. Τις δυο προηγούμενες, η 1η και η 2η διαβούλευση έγιναν στις 11 το πρωί, προφανώς για να αποφευχθεί η προσέλευση του μεγάλου όγκου των ενδιαφερομένων. Όπως είναι λογικό, προκάλεσε τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, με τον Γιώργο Παπαδημητρίου να μιλά για προσχηματική διαδικασία.

 

Να σημειωθεί ότι για τη σημερινή διαβούλευση δεν ήρθε κανένα δελτίο τύπου από το Δήμο, παρά το γεγονός ότι καθημερινά στέλνει το σύνολο των δράσεών του.

 

Η ανακοίνωση Παπαδημητρίου:

 

" Για – υποτιθέμενη - διαβούλευση μιλάει η διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και ο κ. Μπάμπαλος, η οποία προηγήθηκε δήθεν για το ΣΒΑΚ, το σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας της πόλης. 

Είχαμε ενημερώσει και στο παρελθόν ότι διαβούλευση πρέπει να είναι ουσιαστική. Πρέπει να δοθεί στους κατοίκους της πόλης η δυνατότητα να συμμετέχουν να ρωτήσουν και να προτείνουν.

 

Αντί αυτών ο κ. Μπάμπαλος προτίμησε να κοροϊδεύει την κοινωνία. 

  • Η υποτιθέμενη πρώτη δημόσια διαβούλευση έγινε Παρασκευή στις 11:00 το πρωί στο δημαρχείο.

  • Η υποτιθέμενη δεύτερη δημόσια διαβούλευση έγινε Τετάρτη 11:00 το πρωί στο πολιτιστικό πολύκεντρο.

  • Η υποτιθέμενη παρουσίαση της μελέτης έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι με τηλεδιάσκεψη! 

 

Πάλι καλά που ο κ. Μπάμπαλος δεν έκανε τη διαβούλευση στις 11 το βράδυ.

 

Δείτε ακόμα: Προσπαθεί να περάσει κρυφά το ΣΒΑΚ...

 

 

Είναι προφανές ότι είναι μία προσχηματική διαβούλευση που στόχο έχει να αποκλείσει μεγάλες ομάδες του πληθυσμού από την ενημέρωση και την έκφραση γνώμης. Στις 11 και 12 Το πρωί μπορεί να συμμετέχουν μονο συνταξιουχοι και άνεργοι.

 

Καλούμε τον κ. Μπάμπαλο για μία ακόμα φορά να αφήσει τα προσχήματα και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και να συζητήσει ουσιαστικά με τους ηρακλειώτες και τις ηρακλειώτισσες το το καυτό ζήτημα των μεγάλων αλλαγών που θα επιφέρει το ΣΒΑΚ στην κυκλοφορία στην πόλη. 

 

Αυτές οι αλλαγές δεν πρέπει να γίνονται εν κρυπτώ, όπως είναι ο αγαπημένος τρόπος διοίκησης του κ. Μπαμπαλου

 

Δείτε ακόμα:    Σε "lockdown" το Ε.Σ.Υ. - "Κόβονται" κατά 80% τα προγραμματισμένα χειρουργεία με έγγραφο του υπουργείου Υγείας

 

Published in Ηρακλείου

..

..

..

Ανακοίνωση - απάντηση του επικεφαλής "Ηράκλειο Μαζί" Γιώργου Παπαδημητρίου σε ανάρτηση του Νίκου Μπάμπαλου

 

" Δυστυχώς ο κ. Μπάμπαλος αντί να μοχθεί για τη λύση των προβλημάτων των κατοίκων της πόλης μας επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Τον ενόχλησε η διανομή του ενημερωτικού φυλλαδίου μας, όπου επισημαίνουμε τις ολιγωρίες και τις καθυστερήσεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τόσο σε ζητήματα που είναι αρμοδιότητας άλλων, όσο και αυτών που είναι αρμοδιότητας του ίδιου του Δήμου.
Επισημάναμε ολιγωρίες σε σχέση με τις πιέσεις στις αρμόδιες αρχές για επιτάχυνση των διαδικασιών αποζημίωσης. Και αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι δύσκολο για τη διοίκηση του κ. Μπάμπαλου, τι να πούμε για το ότι κοινόχρηστοι χώροι παραμένουν ρημαγμένοι ένα χρόνο μετά τον ανεμοστρόβιλο;
 
Η πλατεία Μπομποτίνου, μεταξύ άλλων, παραμένει διαλυμένη ένα χρόνο μετά τον ανεμοστρόβιλο. Είναι άραγε κατόρθωμα σημαντικό να αλλαχτεί περίφραξη και να γίνουν δυο-τρεις εργασίες;
 
Φαίνεται ότι ο κ. Μπάμπαλος έχει επικεντρώσει όλη του την προσοχή στο να χρεώσει το Δήμο Ηρακλείου με το δάνειο, συνολικού κόστους 7.000.000 ευρώ, και δεν "δίνει μία" για τα χάλια των κοινόχρηστων χώρων, για τα χάλια των σχολείων, για τα χάλια της καθαριότητας. Συμπεριφέρεται σαν να μην έχει "αύριο" στη διοίκηση του δήμου και σε αυτό πρέπει να του δώσουμε δίκιο. Τις συνέπειες βέβαια της συμπεριφοράς του της πληρώνουν οι κάτοικοι της πόλης μας. Ελπίζουμε ότι η διανομή του φυλλαδίου μας, που τόσο τον ενόχλησε, θα αποτελέσει την αιτία να γίνουν όσα δεν έγιναν εδώ και έναν χρόνο.
 
Published in Ηρακλείου

.

.

.

Δήλωση του Γ. Παπαδημητρίου για την τελευταία συνεδρίαση όπου - δεν - συζητήθηκε το θέμα "Κτήμα Φιξ"

 

"Στις διχαστικές και προκλητικές δηλώσεις του κ. Μπάμπαλου απαντάμε με ενότητα"

 

Δείτε ακόμα: 

Ολοκληρώθηκε η χρέωση του Δήμου Ηρακλείου για το Φιξ με 5.000.000

 

 

Published in Ηρακλείου

Συνεντεύξεις

Η Μαρίνα Παπαχριστοδούλου,Δημοτική σύμβουλος Βριλησσίων και πρόεδρος της κινηματογραφικής λέσχης "Cine Δράση" στο "Συμβαίνει Τώρα"
Η Μαρίνα Παπαχριστοδούλου,Δημοτική σύμβουλος Βριλησσίων και πρόεδρος της κινηματογραφικής λέσχης "Cine Δράση" στο "Συμβαίνει Τώρα"
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα η παρουσίαση του βιβλίου του ΚΕΜΙΠΟ με τίτλο: Η συμμετοχή των Μικρασιατών στην Επανάσταση του 1821
Πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα η παρουσίαση του βιβλίου του ΚΕΜΙΠΟ με τίτλο: Η συμμετοχή των Μικρασιατών στην Επανάσταση του 1821
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας κατά Μητσοτάκη – Γεωργιάδη: "Φτάνει πια ο εμπαιγμός σας"
Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας κατά Μητσοτάκη – Γεωργιάδη: "Φτάνει πια ο εμπαιγμός σας"
Δείτε το παρασκήνιο