Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 10:06 | Αμαρουσίου
Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου
||||||

    Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη - Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας της Περιφέρειας Αττικής

 

    Στα εγκαίνια του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου (5x5) που κατασκευάστηκε στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής  Γιώργος Πατούλης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δήμαρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου  παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του Δημοτικού Συμβούλου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων και αναπληρώτριας Διευθύντριας Εκπαίδευσης Β’ Αθηνών Βάνας Νίνου, του Διευθυντή του 18ου Δημοτικού Αθανάσιου Γρίβα του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Γεώργιου Κουφοδήμου, δασκάλων και μαθητών.

 

   Ο Διευθυντής κ. Γρίβας εξήρε τη συμβολή του Γ. Πατούλη, ο οποίος ως Δήμαρχος Αμαρουσίου το 2017,με τις παρεμβάσεις του συνέδραμε ουσιαστικά στην υλοποίηση του στόχου της μετακίνησης του 18ου Νηπιαγωγείου από τον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού σχολείου. Αυτό είχε ως συνέπεια να απελευθερωθεί ο συγκεκριμένος χώρος και να δημιουργηθεί το γήπεδο.

 

    Για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες, του Γ. Πατούλη ως Δημάρχου και του Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε και ο Προέδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

  Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που άλλος ένας χώρος άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης μπορεί να αξιοποιηθεί από τα παιδιά. «Ένα όραμα έγινε πραγματικότητα. Σήμερα έχουμε τη χαρά να παραδώσουμε στα παιδιά μια άρτια αθλητική εγκατάσταση σε ένα χώρο που προέκυψε μετά τη μεταφορά του νηπιαγωγείου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σε όλη την Αττική αθλητικές δομές προκειμένου να γίνει η Περιφέρειας Πρότυπο ευζωίας, άθλησης και ποιότητας ζωής» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

 

   Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου από τη δική του πλευρά, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, σημείωσε τη σημασία που δίνει ο ίδιος και όλη η Δημοτική Αρχή στο θέμα του εκσυγχρονισμού των υποδομών στα Σχολεία. Ο αγιασμός για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου που κατασκευάστηκε στο χώρο που παλαιότερα στεγαζόταν το 18ο Νηπιαγωγείο, τελέστηκε από τον Προϊστάμενο της Μητρόπολης Αμαρουσίου Πρωτοπρεσβύτερο π.  Χρήστο Μαρούδα.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο