Displaying items by tag: συλλογος κοντοπευκου

..

..
..

 

20 χρόνια συνεχούς παρουσίας συμπληρώνει ο Σύλλογος Κοντόπευκου - Παράδεισου - Πευκακίων, ο οποίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

Ο Σύλλογός μας συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας εκπληρώνοντας κατ αρχάς τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, την προστασία και την βελτίωση της ζωής όσων κατοικούν στο Κοντόπευκο, τον Παράδεισο και τα Πευκάκια.

Οι σημαντικότερες πρωτοβουλίες αυτά τα χρόνια ήταν η συμβολή μας στην απόκτηση του ΙΟΛΑ, η προστασία από τα μεγάλα έργα, η αύξηση του πράσινου και των ελεύθερων χώρων, η υποστήριξη της ανάπλασης, η ανάπτυξη αλληλέγγυων σχέσεων, το πανηγύρι στις κάτω γειτονιές & μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Παραμένουν πολλά ακόμα να γίνουν όπως η απομάκρυνση του Δημοτικού αμαξοστασίου από τον οικιστικό ιστό της πόλης & η δωρεάν στάθμευση στο ΜΕΤΡΟ.

Όλα τα χρόνια επιδιώκαμε την ενεργοποίηση των συμπολιτών μας, χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα. Επιδιώξαμε επίσης την συνεργασία με τον Δήμο και τις περισσότερες φορές ήταν μαζί μας.

Με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων καλούμε στις 19 Σεπτέμβρη στον κήπο του ΙΟΛΑ όλους τους συμπολίτες –ισες να γιορτάσουν μαζί μας, σε μια βραδιά μνήμης και πολιτισμού. Η οργάνωση της βραδιάς είναι σε εξέλιξη και θα υπάρξει έγκαιρα ενημέρωση.

Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον για ένα καλύτερο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον στην περιοχή μας και σε όλη την Αγία Παρασκευή.

Δείτε ακόμα: Πρώτη είδηση στο Reuters η παρακολούθηση δημοσιογράφων από την ΕΥΠ,καμιά είδηση γι αυτό στα ελληνικά ΜΜΕ.Δυστυχώς!

       Διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντόπευκου - Παραδείσου - Πευκακίων Αγίας Παρασκευής.Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στις 8.30' μ.μ. στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη στο Κοντόπευκο

 

       Ο Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντόπευκου - Παραδείσου - Πευκακίων Αγίας Παρασκευής διοργανώνει "Πανηγύρι στις Κάτω Γειτονιές", το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 8.30' μ.μ. στην πλατεία "Μελίνα Μερκούρη" στο Κοντόπευκο.

 

       Την βραδιά θα ανοίξει ο Χορευτικός Σύλλογος "ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ" και θα ακολουθήσει, όπως ανακοινώθηκε, γλέντι και φαγοπότι. 

           Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοντόπευκου Παράδεισου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

          Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημέρωση των κατοίκων για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Απρίλη με θέμα την ενοικίαση χώρου στον οποίο θα μεταστεγαστούν δραστηριότητες που σήμερα υπάρχουν στο Αμαξοστάσιο Καθαριότητας.

 

         Δείτε κι αυτό: Φωτιά στη Λούτσα κοντά σε σπίτια (video)

 

         Την συγκέντρωση που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας, τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τους κατοίκους, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο αμαξοστάσιο κ. Γ. Μπαξεβάνης, ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κκ Γ. Σταθόπουλος, Γ. Οικονόμου, Γ. Μυλωνάκης, Α. Γκιζιώτης, Π. Αντωνίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αργυρός.

 

        Προεδρείο συγκρότησαν 2 έμπειρα και καταξιωμένα μέλη του Συλλόγου ο κ. Μ. Γαβράς και η κ. Α. Ζιώγα. Δόθηκε η δυνατότητα σε όλους και όλες  - στο μέτρο του δυνατού -  να καταθέσουν τις απόψεις τους και να φύγουμε όλοι γνωρίζοντας καλύτερα τις απόψεις των άλλων και το σκεπτικό της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

        Δείτε κι αυτό: Άδωνις Γεωργιάδης: Ευκαιρία για το κράτος η υψηλή τιμή της βενζίνης (video)

 

       Το άνοιγμα της συζήτησης έγινε με την εισήγηση του Συλλόγου από τον Πρόεδρό του.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο