Displaying items by tag: παιδικος

..

..

.. 

Ανακοίνωση του Γ. Οικονόμου για την παράταση της προθεσμίας νομιμοποίησης των παιδικών σταθμών 

 

  Η αιφνιδιαστική πρόταση και απόφαση της Δημοτικής Αρχής προ διμήνου να παύσει τη λειτουργία του Ζ΄ Παιδικού Σταθμού στην οδό Τρωάδος, προκάλεσε την αντίδραση αντιπολίτευσης και δημοτών. Η δικαιολογία για το λουκέτο ήταν η μη συμμόρφωση του ιδιοκτήτη για την απαραίτητη ανακαίνιση στην οποία θα έπρεπε να προβεί το κτίριο, ώστε να θεωρείται ασφαλές και ικανό προς νόμιμη χρήση. Επικαλούνταν, μάλιστα, την αδυναμία εύρεσης του ιδιοκτήτη για ανανέωση της σύμβασης, ενώ - ως δια μαγείας- ο ιδιοκτήτης βρέθηκε λίγες μέρες αργότερα για να μισθώσει το εν λόγω κτίριο για... νηπιαγωγείο.

 

Σχετικό θέμα:    Κλείνουν τον παιδικό σταθμό στην Τρωάδος (video)

 

  Με βάση την απόφαση της 28ης Ιουλίου 2022 δίνεται για άλλη μια φορά παράταση ενός έτους στην καταληκτική προθεσμία για ορισμένα δικαιολογητικά νόμιμης λειτουργίας των, εν λειτουργία, παιδικών, βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών των Δήμων και των Νομικών Προσώπων τους.

 

  Για άλλη μια φορά, με θύμα τις δομές προσχολικής αγωγής σε αυτή την περίπτωση, ο δήμαρχος αποδεικνύεται ελλιπής ως προς τις ικανότητές του, ανενημέρωτος και ανίκανος να διοικήσει με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

..

..

..

 

Η απόφαση της παράτασης της προθεσμίας για την αδειοδότηση των παιδικών σταθμών δημιουργεί πρόβλημα και στη δημοτική αρχή της Αγίας Παρασκευής, αφού αυτή η προθεσμία ήταν ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τοι κλείσομο του παιδικού σταθμού της Τρωάδος

 

  "Μια απλή ερώτηση στο Υπουργείο ήταν, για να μάθετε τις προθέσεις, αλλά ούτε και αυτήν δεν μπορείτε να κάνετε" τους "καρφώνει" με ανακοίνωσή του ο πρ. Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος

 

Σχετικό θέμα:    Κλείνουν τον παιδικό σταθμό στην Τρωάδος (video)

 

Η ανακοίνωσή του είναι η ακόλουθη: 

 

"  Έκθετη είναι, και επισήμως, η Δημοτική αρχή Ζορμπά και προσωπικά ο ίδιος, για το κλείσιμο του Παιδικού σταθμού της οδού Τρωάδος:

 

  Η Ολομέλεια της Βουλής έδωσε παράταση λειτουργίας, μέχρι 31/7/23, στους Παιδικούς σταθμούς των Δήμων σε σχέση με την συμμόρφωση τους στις διατάξεις του Προεδρικού διατάγματος 99/2017.

 

  Υπενθυμίζουμε ότι με επίκληση αυτού του διατάγματος η Δημοτική αρχή Αγ. Παρασκευής προέβη στο απαράδεκτο κλείσιμο του Παιδικού σταθμού της οδού Τρωάδος πριν λίγο καιρό.

 

Αν είχαν κάνει μια απλή ερώτηση στο Υπουργείο, θα το είχαν μάθει.

Δυστυχώς ούτε στα αυτονόητα δεν ανταποκρίνονται".


 

..

..

..

 

"Σκληρή" ανακοίνωση του Γ. Σταθόπουλου για το κλείσιμο του παιδικού της οδού Τρωάδος

 

 

«ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ»:
ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ

 

Ο Β. Ζορμπάς με ανακοίνωση του, μνημείο ψεύδους και λάσπης, για το θέμα του Παιδικού σταθμού που έκλεισε ο ίδιος :

 

  1. Επιτίθεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς σε τρεις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης με τα ονόματα των επικεφαλής (Σταθόπουλος – Οικονόμου - Μυλωνάκης).

  2. Αποφεύγει να κριτικάρει τις υπόλοιπες 3 παρατάξεις («Λαϊκή συσπείρωση» - «Μια γενιά μπροστά» και «Φυσάει κόντρα») παρά το ότι τον κατήγγειλαν και αυτές.

  3. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί με ψέματα για το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού. Κάνουμε γνωστό ότι, ο ίδιος, έχει επίσης κλείσει δυο Δημοτικά ιατρεία (το τρίτο που απέμεινε δεν λειτουργεί) και ένα ΚΕΠ.

  4. Χωρίς ντροπή, ρίχνει τις ευθύνες στους προηγούμενους παρότι ο ίδιος αποφάσισε το κλείσιμο τους Σταθμού, χωρίς να συγκαλέσει στοιχειωδώς ούτε μια σύσκεψη και χωρίς να ζητήσει γνώμες.

  5. Στην πραγματικότητα έχει το απύθμενο θράσος να λέει ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα του Δήμου.

Έβαλε υποψηφιότητα και δεν γνώριζε τις δυσκολίες! Πόσο αθώος!

 

Τα περίμενε όλα λυμένα ο Ζορμπάς!

 

Δείτε ακόμα:   ΕΚΤΑΚΤΟ – Σοβαρά τραυματισμένος φοιτητής στο ΑΠΘ (φωτογραφίες)

 

  Η πλήρης απουσία πολιτικού θάρρους και ευθύνης που τον χαρακτηρίζουν μαζί με την μεγάλη του ανικανότητα στην διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων της Αγίας Παρασκευής δεν έχουν προηγούμενο.

 

Δυστυχώς, για τον ίδιο, η πόλη το ξέρει και διαμαρτύρεται σύσσωμη.

 

25 Μαΐου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

 

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο