..
..
..
Μουσική βραδιά διοργανώνει η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής”. “Λίγο πριν τη ραθυμία του καλοκαιριού σας προσκαλεί σε μια βραδιά με μουσικά συγκροτήματα και εκπλήξεις στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας Αγίας Παρασκευής την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 9 το βράδυ” αναφέρει στη σχετική πρόσκληση.
Δείτε ακόμα: Αλλαγές στο «αντιτρομοκρατικό» νόμο: Ποινικοποιούνται οι ιδιωτικές συζητήσεις, ακόμα και… η σκέψη!
..
..
..
Την Βιβή Νιαβή - Μεθενίτη καλωσορίζει με ανακοίνωση της η "Νίκη των Πολιτών". Αναφέρει πως "η Βιβή, γέννημα θρέμμα της πόλης μας και κάτοικος του Αγίου Ιωάννη, υπήρξε για πολλά χρόνια εργαζόμενη στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας και είναι σήμερα μέλος του Διοικητικού τους Συμβουλίου".
"Ήταν επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου εργαζομένων Σ.Ε.Δ.Α.Π (Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγ. Παρασκευής) του Δήμου, μέλος Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων και υπηρέτησε τον εργασιακό της ρόλο με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας" προσθέτει ακόμα η παράταξη.
Δείτε ακόμα: Απάντηση για γέλια: Γιατί δεν πιάνετε το παρεμπόριο στα καύσιμα; - Γιατί δεν κάνετε απεργία;
..
..
..
Τις "απειλές" του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ για αποστέρηση της έδρας της ΑΟ Αγίας Παρασκευής σχολίασε με ανακοίνωση της η "Νίκη των Πολιτών" τονίζοντας ότι "αυτή η πρόταση είναι απαράδεκτη για πρόεδρο Οργανισμού έναντι ενός ιστορικού Συλλόγου του Δήμου μας". Από το γραφείο τύπου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
Ο μεγάλος στόχος της ομάδας Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής, της ιστορικής ΣΑΝΤΑ, έγινε πραγματικότητα και η ομάδα επέστρεψε στην Γ! ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία.
Δυστυχώς, όμως, τις μέρες που η ομάδα έδινε τους, δύσκολους, αγώνες της ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας-ΠΑΟΔΑΠ, κ. Παπασπύρος έστελνε επιστολή όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ, απειλούσε με στέρηση έδρας την ομάδα μας.
Για την ακρίβεια επικαλούμενος την ρίψη βαρελότων και άλλες μικροπαραβάσεις κάποιων ολίγων απείλησε επί λέξει ότι:
«θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα κατά της ομάδας όπως την ανάκληση της παραχωρήσεως του γηπέδου».
Αυτή η τελευταία πρόταση είναι απαράδεκτη για πρόεδρο Οργανισμού έναντι ενός ιστορικού Συλλόγου του Δήμου μας.
Για αυτούς τους λόγους απαιτούμε την άμεση ανάκληση της επιστολής και ιδιαίτερα της τελευταίας παραγράφου με ταυτόχρονη συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων ΠΑΟΔΑΠ και Ομάδας Ποδοσφαίρου για διευθέτηση των όποιων θεμάτων υπάρχουν.
Δείτε ακόμα: Ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα των Συλλόγων Γονέων της πόλης για την απόκτηση των πρώην εκπαιδευτηρίων ΜΑΚΡΗ