Displaying items by tag: Σταθόπουλος

..
..
..

Την Πηνειώ Τζάνη - Μανδήλα καλοσώρισε η "Νίκη των Πολιτών". Η παράταξη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

Η Πηνειω είναι κατοικος της περιοχης του Άι Γιάννη και υπηρέτησε ως Γυμνάστρια κατα σειρά στο Χελμειο Δημοτικο Σχολείο Αγίας Παρασκευης,στο 9ο Δημοτικό Πευκακιων,στο 1ο και 2ο Δημοτικα Γλυκών νερών και επι 28 χρόνια στα 1ο και 8ο Δημοτικα Σχολεία Αγ.Παρασκευης.

Η Πηνειω είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Μανδηλα γυμναστή και Σχολικό σύμβουλο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν δυο παιδιά τον γνωστό περφορμερ-τραγουδιστή Ιάσωνα Μανδηλα και την Δάφνη επισης Γυμνάστρια.

Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας για την ενταξη της Πηνειως στην μεγάλη μας οικογένεια.

Δείτε ακόμα: “Ξεκίνησε ο χορός των επικερδών εργολαβιών στην Πεντέλη” καταγγέλλουν σύλλογοι της περιοχής

..
..
..

Με ανακοίνωση της η "Νίκη των Πολιτών" σχολίασε την έναρξη των εργασιών στο Γιαβάσειο τονίζοντας πως πρόκειται για "μεγάλη επιτυχία της θητείας μας". Από το γραφείο τύπου της παράταξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά επισκέφθηκα, με τον πρ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων Δημήτρη Κονταξή, τον χώρο του Γιαβάσειου κληροδοτήματος στην οδό Ερμού και ενημερωθήκαμε για την έναρξη των εργασιών.

Είναι γνωστό ότι από τον Σεπτέμβριο του 2021 ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εισπράττει 10.000€ τον μήνα και από τον Σεπτέμβριο του 2023 θα εισπράττει 20.000€.

Το κληροδότημα Γιαβάση (οικόπεδο 380 τ.μ.) παρέμενε επί μεγάλο χρονικό διά-στημα αναξιοποίητο, με συνέπεια την απώλεια τεραστίων εσόδων.

Η Δημοτική μας αρχή, ξεκίνησε τις απαιτούμενες διαδικασίες ενοικίασης του οικο-πέδου και στον διαγωνισμό που ολοκληρώσαμε το 2019, η Εταιρεία που πλειοδότησε προσέφερε τις τιμές που αναφέραμε για 14 χρόνια.

Ταυτόχρονα, ανέλαβε την υποχρέωση να κατασκευάσει ένα σύγχρονο κτίριο με εξάντληση του επιτρεπόμενου συντελεστού 3 και να το παραδώσει στη συνέχεια στο Δήμο μας.

Έτσι ο Δήμος, εκτός από τα 2,5 εκ. ευρώ που θα εισπράξει από ενοίκια δεκατεσσά-ρων ετών, θα έχει και στο μέλλον πολύ μεγάλα έσοδα αφού στη λήξη της εκμίσθωσης θα αποκτήσει ακίνητο άνω των 1100 τ.μ., πολύ μεγάλης αξίας, στον πλέον εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

ΥΓ1: Η απόλυτη αδιαφορία της Δημοτικής αρχής Ζορμπά 2011-14 οδήγησε σε μεγάλη απώλεια εσόδων, αν υπολογίσει κανείς ενοίκια 4 ετών.

ΥΓ2: Στις 3 Αυγούστου του 2018, στη θητεία μας, δημοπρατήθηκε το έργο του Δημαρχείου μας. 

Δείτε ακόμα: ΒΟΜΒΑ: Παραιτήθηκαν ο Διοικητής της ΕΥΠ και ο Γενικός Γραμματέας του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Tagged under
Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2022 18:01

Η Ρούλα Κορομπίλη στη "Νίκη των Πολιτών"

..
..
..

Η Ρούλα Κορομπίλη εντάχθηκε στη "Νίκη των Πολιτών" ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023. Η παράταξη εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά για την επιθυμία της να ασχοληθεί με τα κοινά, όπως αναφέρεται στην παρακάτω ανακοίνωση

Καλωσορίζουμε τη Ρούλα (Αργυρώ) Κορομπίλη στην οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής.

Η Ρούλα, που είναι απόγονος οικογένειας που ζει πολλά χρόνια στην πόλη μας (ποιος δεν θυμάται το καφενείο του πατέρα της στην Τόμπρα) γεννήθηκε, μεγάλωσε, πήγε στα Σχολεία μας, μένει στην Αγία Παρασκευή, έχει δύο παιδιά τον Γκυ και την Άλκηστη και είναι πτυχιούχος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών στον Ελληνικό Πολιτισμό με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Ιστορία σε εξέλιξη. Είναι επίσης στο τέταρτο έτος εκπαίδευσης Ψυχολογίας.

Εργάσθηκε πολλά χρόνια ως Γραμματέας Διοίκησης σε Εταιρείες, έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια και είναι μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής.

Η Ρούλα εργάσθηκε επίσης εθελοντικά στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 όπως και στα Special Olympics Hellas όπου και συνεχίζει.

Η επιθυμία της να δραστηριοποιηθεί στα κοινά της πόλης μας, μας δίνει μεγάλη χαρά.

 

Δείτε ακόμα: ΒΟΜΒΑ: Παραιτήθηκαν ο Διοικητής της ΕΥΠ και ο Γενικός Γραμματέας του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο