Νίκη των Πολιτών: Ο Β. Ζορμπάς έκλεισε έναν παιδικό σταθμό, δύο ιατρεία, ένα ΚΕΠ και μιλάει!

Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 17:04 | Αγίας Παρασκευής
Νίκη των Πολιτών: Ο Β. Ζορμπάς έκλεισε έναν παιδικό σταθμό, δύο ιατρεία, ένα ΚΕΠ και μιλάει! Νίκη των Πολιτών: Ο Β. Ζορμπάς έκλεισε έναν παιδικό σταθμό, δύο ιατρεία, ένα ΚΕΠ και μιλάει!
||||

..
..
..

Σε ανακοίνωση της η "Νίκη των Πολιτών" τονίζει πως ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Β. Ζορμπάς είναι "υπερέκθετος" καθώς "εγκληματικά" και με "μεγάλη ευκολία στέρησαν έναν παιδικό σταθμό από τα παιδιά μας" ενώ έχει κλείσει κι όλας "δύο δημοτικά ιατρεία και ένα ΚΕΠ". Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση

Με ποιο επιχείρημα Β. Ζορμπάς έκανε το μεγάλο ατόπημα να κλείσει τον Παιδικό σταθμό της οδού Τρωάδος;

Το επιχείρημα του ήταν, ότι το κτίριο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του Νόμου 99/2017.

Η κυβέρνηση, όμως, έδωσε παράταση στην εφαρμογή του Νόμου μέχρι τον Σε-πτέμβριο του 2023!

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι ουδείς ασχολήθηκε στα σοβαρά με το θέμα, μπορούσε άνετα να μην τον κλείσει, αλλά στο τέλος «εγκληματικά» και με μεγάλη ευκολία στέρησαν έναν Παιδικό σταθμό από τα παιδιά μας.

Το εξωφρενικό της υπόθεσης είναι ότι το ίδιο ακριβώς κτίριο το προορίζει για Νη-πιαγωγείο.

Είναι, λοιπόν, υπερέκθετος ο Β. Ζορμπάς ο οποίος θυμίζουμε ότι έχει κλείσει, επί-σης, δυο Δημοτικά ιατρεία και ένα ΚΕΠ.

ΥΓ1: Τα κυριότερα έργα που ολοκληρώσαμε το Δημαρχείο (άραγε γιατί δεν το δημοπράτησε ο Ζορμπάς αφού είχε τις μελέτες;), το Σχολείο - Επαγγελματικό Λύκειο - πρ. Μπαρμπίκα στον Τσακό, την αγορά του κτήματος - οικίας ΙΟΛΑ και την μελέτη ανάπλασης τους, την Πεζοδρόμηση - ανάπλαση οδών Κεντρικής Πλατείας, την ανάπλαση της οδού Αιγαίου Πελάγους, την ενοικίαση του Γιαβάσειου για 14 χρόνια με όφελος 2.5 εκατ.€ (ο Ζορμπάς είναι υπεύθυνος για απώλεια 2 εκατ. ευρώ επειδή δεν ασχολήθηκε με το θέμα στην προηγούμενη θητεία του), ασφαλτοστρώσεις, το 14ο Νηπιαγωγείο, αντι-πλημμυρικά έργα ομβρίων 7 εκατ. Ευρώ, σε όλη την πόλη, αναπλάσεις όλων σχεδόν των προαυλίων των Δημοτικών σχολείων - Γυμνασίων και Λυκείων, αναπλάσεις των δυο κλειστών γηπέδων, δυο ανοιχτών μπάσκετ, δυο γηπέδων 5x5 σε Δημοτικά σχολεία, έργο διανοίξεων - πεζοδρομήσεων στα Πευκάκια, 11 ζευγάρια υπόγειων κάδων σε όλη την πόλη, την ανάπλαση της Πλατείας Αγίου Ιωάννη, ανακατασκευές πεζοδρομίων και έτοιμο για δημοπράτηση την ανάπλαση των αθλητικών χώρων στο Πάρκο «Στ. Κώτσης».

ΥΓ2: Δεν προλάβαμε τον Παιδικό σταθμό λόγω του υποχρεωτικού τότε Αρχιτεκτονικού διαγωνισμού. Ωστόσο διορθώσαμε την κάκιστη μελέτη του (17 παρατηρήσεις έκανε η Περιφέρεια) αλλά και πάλι έκανε τρία χρόνια για να ξεκινήσει.

Δείτε ακόμα: ΒΟΜΒΑ: Παραιτήθηκαν ο Διοικητής της ΕΥΠ και ο Γενικός Γραμματέας του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο