Σφοδρές αντιδράσεις για τη συνεργασία Β. Ζορμπά και Φ. Αλεξόπουλου

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 21:04 | Αγίας Παρασκευής
Σφοδρές αντιδράσεις για τη συνεργασία Β. Ζορμπά και Φ. Αλεξόπουλου Σφοδρές αντιδράσεις για τη συνεργασία Β. Ζορμπά και Φ. Αλεξόπουλου
||||

..

..

..

 

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση της ένταξης του Φώτη Αλεξόπουλου στην παράταξη του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης σχολίασαν παλαιότερη ανάρτηση του κ. Αλεξόπουλου με την οποία ευχαριστούσε τον καταδικασμένο πλέον Ηλία Κασιδιάρη για επίσκεψη του στην Αγία Παρασκευή. Το θέμα έφτασε και στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

 

Πριν από τη συνεδρίαση της Τετάρτης η διοίκηση είχε ήδη δεχτεί τα πυρά του Γιάννη Μυλωνάκη. Ο πρώτος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πως “είναι ντροπή για τον Δήμαρχο της πόλης μας να τον έχει στην παράταξη του”. “Το ποιόν του κ. Φώτη Αλεξόπουλου είναι γνωστό στην πόλη της Αγίας Παρασκευής. Έχω συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και με τιμά να μου επιτίθενται ακροδεξίοι, φασίστες” πρόσθεσε.

 

Το “Φυσάει Κόντρα” με εκτενή ανακοίνωση του σχολίασε πως “ο απελπισμένος Δήμαρχος Ζορμπάς καλωσορίζει ως υποψηφιότητα αυτόν που καλωσόριζε τον ναζιστή Κασιδιάρη”. “Στην πολιτική ζωή της Αγίας Παρασκευής δε χωράνε θιασώτες φασιστών” σημείωσε, υπενθυμίζοντας την επίθεση ομάδας φασιστών στον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιώργο Τσιμπουκάκη πριν μερικά χρόνια.

 

Β. Ζορμπάς: Μεγάλωσε και ωρίμασε ο Φώτης

 

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα συζητήθηκε έντονα με τον Δήμαρχο να δηλώνει πως ο Φώτης Αλεξόπουλος έχει μεγαλώσει και έχει ωριμάσει. “Δε νομίζω ότι έχει τέτοιες απόψεις πλέον” υποστήριξε.

 

Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος εξέφρασε τη λύπη του και σημείωσε πως οφείλει να ζητήσει συγνώμη αν θέλει να είναι δημόσιο πρόσωπο στην πόλη ενώ το γεγονός καταδίκασε και ο Γιώργος Οικονόμου. “Ο φασισμός έχει μία απάντηση, την καταδίκη χωρίς όρους, συγχωροχάρτια και συμψηφισμούς” σχολίασε ο Ανδρέας Γκιζιώτης.

 

Δείτε ακόμα: Φωτιά στη Δαδιά: Ανεμογεννήτριες θέλει η Siemens

 

 

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

"Επιστρατεύτηκε" ο κανονισμός του 1970 (!) για να βγει ασφαλές το σχολείο!
"Επιστρατεύτηκε" ο κανονισμός του 1970 (!) για να βγει ασφαλές το σχολείο!
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο