Νέα Αρχή: Εντεταλμένοι εργολάβοι αποπροσανατολισμού

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 16:42 | Αγίας Παρασκευής
Νέα Αρχή: Εντεταλμένοι εργολάβοι αποπροσανατολισμού
|||

..
..

..

Με ανακοίνωση της η "Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή" σημειώνει πως η παράταξη κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερου κόσμου, με την δημοτική αρχή να είναι "πανικόβλητη". Ξεκαθαρίζει όμως ότι δεν θα ανεχτεί "ύβρεις" και "προσβολές των αρχών, των αξιών και του δημοκρατικού ήθους της παράταξης". Από το γραφείο τύπου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ κάθε μέρα που περνά, κερδίζει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη ολοένα και περισσότερων πολιτών της Αγίας Παρασκευής. Οι αληθινά προοδευτικοί συμπολίτες μας, βλέπουν στην παράταξή μας τη μοναδική ελπίδα για μια Αγία Παρασκευή που να μας αξίζει. Και σπεύδουν καθημερινά, όλο και περισσότεροι, να στηρίξουν τις προσπάθειές μας, το πρόγραμμά μας, τις προτάσεις μας και τη δημόσια παρουσία του επικεφαλής Γιώργου Οικονόμου και των στελεχών της.

Αυτή η εξέλιξη, έχει πανικοβάλει την δημοτική αρχή και τις δυνάμεις του χθες στην πόλη μας. Αυτές τις δυνάμεις που έφτασαν την Αγία Παρασκευή στη σημερινή της κατάσταση. Η αποδοχή του κόσμου, παράλληλα με την καταβαράθρωση της εικόνας του δημάρχου έχει αναστατώσει τους χορηγούς της παρακμής . Γι’ αυτό τα γνωστά δεκανίκια , για άλλη μία φορά χρησιμοποίησαν τα μόνα όπλα που διαθέτουν: Τον χαμερπή λόγο, τον αποπροσανατολισμό, τις συκοφαντίες και τη χυδαιότητα. Αυτός είναι ο ρόλος τους: να κατηγορούν τους αντιπάλους του δημάρχου και να το παίζουν τιμητές των πάντων, καθοδηγούμενοι από ταπεινά κίνητρα πολιτικής συναλλαγής και ανταλλάγματα. Αντί να απολογείται ο δήμαρχος που διοικεί για τις επιλογές του και για τις δηλώσεις και πράξεις στελεχών του, προσπαθούν να συνδέσουν γεγονότα του παρελθόντος με το δημοκρατικό ήθος μιας παράταξης που ιδρύθηκε το 2018!!! Άθλιοι γκαιμπελίσκοι που επαναλαμβάνονται χωρίς να ντρέπονται γι αυτό που κάνουν.

Το Αύριο που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε πράξη στην Αγία Παρασκευή, δεν χωρά ούτε τις ύβρεις, ούτε τη λάσπη, ούτε την κατάπτωση του επιπέδου του δημόσιου διαλόγου. Αυτά ανήκουν ιδιοκτησιακά στις δυνάμεις του χθες. Τα δικά μας όπλα είναι η διατήρηση της πολιτικής αντιπαράθεσης σε υψηλά επίπεδα, η άρνηση του ψεύδους και των ύβρεων, οι προτάσεις και ο διάλογος. Εμείς φέρνουμε ένα νέο ήθος στην πολιτική ζωή της πόλης και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.

Δεν θα ανεχθούμε όμως από κανέναν εντεταλμένο «ψευτοδημοκράτη» να προσβάλλει τις αρχές, τις αξίες μας και το δημοκρατικό μας ήθος. Θυμίζουμε στους κυρίους αυτούς ότι τον επικεφαλής της παράταξης τον προλόγισε και τον παρουσίασε στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού ο Νίκος Δένδιας και ότι σε όλες τις περιπτώσεις αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς πήραμε θέση και καταδικάσαμε γεγονότα και πράξεις. Ας επαναφέρουν στην μνήμη τους ότι σε θέματα δημοκρατίας δεν κάνουμε καμία υποχώρηση και η αντίδρασή μας είναι δεδομένη όπως στην περίπτωση του συμπολίτη μας και στελέχους της αριστεράς Γιώργου Δάρρα 
(http://www.neaarxh.gr/2019/05/07/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%AF%CE%B1/)

 

Δείτε ακόμα: “1,6 εκατ. εργαζόμενοι στην Ελλάδα δεν αντέχουν να πάνε διακοπές”

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο