Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Φαντασιώσεις και άλλα

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 22:32 | Αγίας Παρασκευής
Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Φαντασιώσεις και άλλα
|||

..
..
..

Επίθεση προς τον Γιάννη Σταθόπουλο εξαπέλυσε η παράταξη Ζορμπά τονίζοντας πως δεν πραγματοποίησε ουσιαστικά έργα κατά τη διάρκεια της θητείας του. "Στα πέντε πρώτα χρόνια (στη δημαρχιακή του θητεία), φαντασιωνόταν ότι πραγματοποιούσε έργα στην πόλη" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

Αυτό που συμβαίνει στον τέως Δήμαρχο είναι ότι φαντασιώνεται καθημερινά, τα τελευταία οκτώ χρόνια. Στα πέντε πρώτα χρόνια (στη δημαρχιακή του θητεία), φαντασιωνόταν ότι πραγματοποιούσε έργα στην πόλη. Όλοι θυμούνται τα «έργα» του, για τα οποία συχνά πυκνά έβγαζε ανακοινώσεις: «Τοποθετήσαμε ένα παγκάκι στην τάδε στάση του λεωφορείου», «αλλάξαμε τις λάμπες σε δυο στύλους», «βάψαμε την μάντρα στο παρτέρι της πλατείας» και άλλα τέτοια . Η αλήθεια όμως ήταν εμφανής στους δημότες, γι΄αυτό και δεν τους έπεισε. Επί της πενταετούς θητείας του (της μεγαλύτερης όλων των προηγούμενων Δημάρχων), όχι μόνο δεν τελείωσε κάτι αλλά ούτε καν ξεκίνησε. Το μόνο ίσως που κατάφερε, ήταν να συντάξει μια μελέτη για πλατεία και να την δημοπρατήσει την τελευταία ημέρα της θητείας του (αλήθεια, γιατί;). Μια μελέτη όμως, που απορρίφθηκε από την Περιφέρεια ως ιδιαίτερα προβληματική.

Συνεχίζει δε τις φαντασιώσεις του ακόμη και σήμερα, με ανακοινώσεις του τύπου «Μου κλέβουν τα έργα Μου». Το μόνο που καταφέρνει, είναι να εκτίθεται πολιτικά και να αποκαλύπτεται. Φαντασιώνεται ότι είναι Δήμαρχος ακόμη, και ό,τι γίνεται του ανήκει. Αποκαλύπτει όμως, χωρίς να το θέλει, την ανεπάρκεια της δικής του θητείας: Λέει, π.χ., ότι η μελέτη του Παιδικού Σταθμού που του παραδώσαμε έτοιμη το 2014 (ο Παιδικός Σταθμός θεμελιώνεται τώρα, αφού την «ξεπαγώσαμε» και βρήκαμε χρηματοδότηση), ήταν «χάλια». Αν υποθέσουμε ότι ήταν έτσι (που δεν ήταν), πέντε χρόνια δημαρχίας δεν του έφτασαν να την διορθώσει;

Σε κάθε περίπτωση, τα έργα ανήκουν στους κατοίκους και ας σταματήσει ο τέως Δήμαρχος να έχει αυτή την ιδιοκτησιακή νοοτροπία που είχε και επί θητείας του. Το γεγονός ότι ως Δημοτική Αρχή καταφέραμε να τα χρηματοδοτήσουμε, να τα ξεκινήσουμε και άλλα να τα τελειώσουμε και άλλα να βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν μας κάνει ιδιοκτήτες τους. Απλά δείχνει ότι είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί απ΄ό,τι αυτός. Πολύ πιο αποτελεσματικοί θα ήμασταν και με ένα μόνο έργο, απέναντι στο «μηδέν» το δικό του.


Δείτε ακόμα: Φωτιά στην Πεντέλη: Εκκενώνεται και η Ανθούσα - Καίγονται σπίτια

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο