Νέα Αρχή: Αφήστε τα ρεπορτάζ - Αναλάβετε ευθύνες!

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 10:38 | Αγίας Παρασκευής
Νέα Αρχή: Αφήστε τα ρεπορτάζ - Αναλάβετε ευθύνες!
|||

..
..

..

Η Νέα Αρχή του Γιώργου Οικονόμου, σχολιάζοντας την κατάσταση με την καθαριότητα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, κάλεσε τη δημοτική αρχή "να μην αναζητά άλλοθι στην ασυνειδησία κάποιων" και να βρει λύσεις για τα προβλήματα στην καθαριότητα

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Παρά τα αναπάντητα ερωτήματα που θέσαμε στην αντιδήμαρχο καθαριότητας τις προηγούμενες εβδομάδες και τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με την αναδημοσίευση και σχολιασμό από κορυφαία ειδησεογραφικά sites, έχoυν το θράσος να κάνουν ρεπορτάζ στους δρόμους της πόλης μας και να κατηγορούν τους δημότες για έλλειψη παιδείας, σεβασμού, κοινωνικής ευθύνης και ενσυναίσθησης!!! Λες και είναι άλλοι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανονισμών και την οργάνωση του Δήμου. Οι γνωστοί «κλακαδόροι» μάλιστα της δημοτικής αρχής, ζητούν από τις παρατάξεις να πάρουν θέση.

 

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι σε κάθε γειτονιά υπάρχουν ασυνείδητοι, οι οποίοι αφήνουν ογκώδη και άχρηστα αντικείμενα στα πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η αποκομιδή τους αλλά και να αποτυπώνεται μια άσχημη εικόνα για την πόλη μας.

 

Αυτή η πραγματικότητα, όμως, σε καμία περίπτωση δεν τους απαλλάσσει από τις τεράστιες ευθύνες που έχουν οι ίδιοι για την τραγική κατάσταση που επικρατεί με την καθαριότητα.

Δείτε και αυτό: 
Ξεκινάει από το πρωί της Δευτέρας η επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους 60ρηδες

Επανειλημμένως έχει επισημανθεί και αναρτηθεί από την «Νέα Αρχή» ότι υπάρχουν λύσεις για την καθαριότητα (εδώ https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=949589682338900&id=180537535910789 )

Γειτονικοί και μη δήμοι έχουν εξασφαλίσει ειδικό εξοπλισμό για τη διαχείριση των κλαδιών και έχουν δημιουργήσει ένα άρτια οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο, στο οποίο καλούν οι πολίτες που επιθυμούν να πετάξουν ογκώδη αντικείμενα και ενημερώνονται για την ημέρα αποκομιδής τους.

Αντίθετα, στο δήμο μας, εκμεταλλευόμενοι την ανοργανωσιά στον τομέα της καθαριότητας, ασυνείδητοι πετούν τα μπάζα τους και δημιουργούν προβλήματα στα πεζοδρόμια, εστίες μικροβίων, πάνω στα οποία, προστίθενται μέρα με τη μέρα και άλλα απορρίμματα. Καταγράφονται, βέβαια και περιπτώσεις δημοτών που μάταια προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο τμήμα για να γνωρίζουν πότε μπορούν να αποθέσουν τα ογκώδη αντικείμενα, αφού δεν εξυπηρετούνται ποτέ.

 

Η κατάσταση είναι απελπιστική. Η δημοτική αρχή μεταφέρει την ανεπάρκειά της στους δημότες και αποδεικνύεται ανίκανη να δράσει αποτελεσματικά για να δούμε τα πεζοδρόμιά μας καθαρά και την πόλη μας χωρίς εικόνες ντροπής που δημιουργούν συναισθήματα απογοήτευσης στους κατοίκους της.

 

Οι υπεύθυνοι, αντί να κάνουν φωτορεπορτάζ και να αναζητούν άλλοθι στην ασυνειδησία κάποιων, οφείλουν να βρουν λύσεις και να δώσουν απαντήσεις. Να κάνουν τα αυτονόητα, όπως όλοι σχεδόν οι άλλοι δήμοι, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


Δείτε ακόμα: Περιφερειακό Συμβούλιο με έγκριση ΜΠΕ για τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε περιοχή της Μάνδρας που κάηκε το καλοκαίρι!

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο