Β. Ζορμπάς: Όταν ακούω σαχλαμαρίτσες θα απαντάω (video)

Έντονη αντιπαράθεση για την ακίνητη περιουσία του Δ. Αγίας Παρασκευής μεταξύ Β. Ζορμπά και Σ. Παπαμιχαήλ μετά τις κατηγορίες του τελευταίου περί μη αξιοποίησής της από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

«Όταν ακούω σαχλαμαρίτσες από τον αντιδήμαρχο για την ακίνητη περιουσία του Δήμου που έμεινε ακίνητη οφείλω να απαντήσω με στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά ο τέως Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και απαρρίθμησε μια σειρά από έργα της θητείας του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην κατασκευή παιδικού σταθμού στο οικόπεδο στην Αισώπου, στη δημιουργία παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου στην Αγίου Βασιλείου και στην εν εξελίξει κατασκευή στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης στην Επαμεινώνδα. Τόνισε πως και το κληροδότημα Μαραμαθά έγινε βρεφονηπιακός σταθμός.

Στάθηκε ακόμα στη Βίλα Ιόλα και στις αναπλάσεις σε Αγίου Ιωάννου και Ναπολέοντα Ζέρβα, ενώ ανέφερε και μια σειρά από αναπλάσεις πεζοδρομίων.

Απαντώντας του ο αντιδήμαρχος Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, είπε πως «η πραγματικότητα τους ενοχλεί». Υποστήριξε πως θα γίνει αναλυτική παρουσίαση με στοιχεία για την κατάσταση και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου και κάλεσε τον Β. Ζορμπά να τοποθετηθεί εκ νέου.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν παρέλαβε από τη διοίκηση Σταθόπουλου αλλά από τη διοίκηση Ζορμπά. «Κακώς έχετε αναλάβει να υποστηρίξετε αυτή την περίοδο που δε συμμετείχατε. Καταλαβαίνω όμως την ανάγκη να υποστηριχθεί ο υποστηρικτής», είπε προς την παράταξη Σταθόπουλο προκαλώντας αντιδράσεις.