Β. Ζορμπάς: Κανένας Χαρδαλιάς δεν θα προσβάλει την τιμή μου και της οικογένειας μου (vid)

«Να αναζητήσει ο κ. Χαρδαλιάς τις ευθύνες για το νέο δημαρχείο στις υπηρεσίες του», τον κάλεσε ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του Περιφερειάρχη Αττικής.

Ξεκινώντας την τοποθέτηση του δήλωσε πως «η αλήθεια δεν μπορεί να αμυνθεί απέναντι σε έναν προπαγανδιστή που πληρώνει για να διαδώσει το ψέμα», και έπειτα υποστήριξε ότι «ο Δήμος δεν οφείλει να πληρώσει ούτε 1 ευρώ για τη συμπληρωματική σύμβαση». «Η επιστολή που έστειλα στον Περιφερειάρχη έγινε με προσυνεννόηση και δεν έχει καμία νομική συνέπεια», ξεκαθάρισε.

Στη συνέχεια ανέφερε μια σειρά ερωτήματα για τη στάση της τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας σε σχέση με το έργο του νέου δημαρχείου, καλώντας τον Ν. Χαρδαλιά να διερευνήσει και να αποδώσει τις όποιες ευθύνες της.

Σχετικά με το τοπογραφικό του έργου έκανε λόγο για «γκεμπελική προπαγάνδα», τονίζοντας πως το «λάθος» είναι «αμελητέο« καθώς «η απόκλιση ήταν 0.98%».

Ολοκληρώνοντας τη δήλωσή του είπε σε έντονο τόνο πως «κανένας Χαρδαλιάς δεν μπορεί να προσβάλει την τιμή μου και της οικογένειας μου».