Β. Σάρκουλας: Ο Δήμαρχος δε λέει αλήθεια για τον προϋπολογισμό και καθυστερεί

«Εδώ προϋπολογισμός, εκεί προϋπολογισμός πού είναι ο προϋπολογισμός», λέει η παράταξη του Βασίλη Σάρκουλα αφήνοντας νέες αιχμές κατά της διοίκησης του Γιάννη Μυλωνάκη.

«Μόνο δικά μας έργα στο Τεχνικό Πρόγραμμα», λέει ο Β. Σάρκουλας (video)

Με ανακοίνωση του αναφέρει: «Εδώ και αρκετό καιρό, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μυλωνάκης, δικαιολογείται ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί «δεν έχει εγκεκριμένο Προϋπολογισμό του 2024». Το ίδιο ισχυρίστηκε και με την πολύ πρόσφατη (μόλις χτες) ανακοίνωσή του, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να αλλάξει ούτε μια λάμπα». Πέραν του ότι δεν χρειάζεται τον Προϋπολογισμό για να αλλάξει καμένες λάμπες, αφού ο Δήμος διαθέτει μια ποσότητα ανταλλακτικές λάμπες, ο Δήμαρχος δε λέει την αλήθεια.

Ο Προϋπολογισμός έχει επιστρέψει στο Δήμο, εγκεκριμένος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή ο Δήμαρχος δεν έχει ιδέα για την επιστροφή του εγκεκριμένου Προϋπολογισμού (μάλλον απίθανο) ή δεν μπορεί να κάνει την απαιτούμενη 1η Αναμόρφωσή του με την οποία, όπως έχει διαβεβαιώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, θα ξεκινήσει πολλά από τα έργα-δεσμεύσεις του που ανάφερε στο προεκλογικό του Πρόγραμμα.

Να σημειωθεί ότι όλες οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές προχωρούσαν, άμεσα με την επιστροφή του Προϋπολογισμού, στην 1η Αναμόρφωσή του (που την είχαν ήδη έτοιμη) για να λειτουργήσει ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος οφείλει να μας εξηγήσει πρώτον γιατί δε λέει την αλήθεια και δεύτερον γιατί καθυστερεί να πραγματοποιήσει τις υποχρεώσεις του. Δεν μπορεί συνεχώς να μεταθέτει την αδυναμία και την άγνοιά του στους προηγούμενους. .