Β. Σάρκουλας: Καταργείτε την κάρτα κατοίκου;

Ερωτήματα σχετικά με τη λειτουργία ή μη της «Κάρτας Κατοίκου» του Δήμου Αγίας Παρασκευής διατυπώνει ο επικεφαλής της «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», Βασίλης Σάρκουλας.

Υπενθυμίζει πως «το 2022, ως Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με την ΕΝΕΒΑΠ, με ενέργειες του τότε Αντιδημάρχου Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Γιάννη Αργυρού, υλοποιήσαμε την “ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ”, μια δωρεάν κοινωνική παροχή για τους κατοίκους της πόλης μας». Σύμφωνα με τον κ. Σάρκουλα, την Κάρτα είχαν εκδώσει πάνω από 13.000 κάτοικοι της πόλης, «που είχαν σημαντικά προνόμια σε ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε δύο από τους σημαντικότερους ιατρικούς ομίλους της χώρας μας», όπως σημειώνει με ανακοίνωσή του.

«Αλλάζουμε προς το χειρότερο τα πάντα»

Αναφερόμενος σε παράπονα πολιτών ότι η «ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ» δεν ισχύει πλέον απευθύνει τα παρακάτω ερωτήματα στον Δήμαρχο, Γιάννη Μυλωνάκη:

  • «Ισχύει η “ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ” κύριε Δήμαρχε ή την καταργήσατε κι αυτή στο πλαίσιο του “Αλλάζουμε” προς το χειρότερο τα πάντα;
  • Εσείς που “ενημερώνετε” ακόμη και για το ότι βγήκατε από το Γραφείο σας και πήγατε στο διπλανό, γιατί δεν έχετε ενημερώσει υπεύθυνα για το σημαντικό αυτό θέμα τους συμπολίτες μας ώστε να μην ταλαιπωρούνται;
  • Είστε ικανός να διαχειριστείτε το θέμα; Αν δεν μπορείτε, καλέστε μας να σας πούμε τον τρόπο».

«Δυστυχώς, ο Δήμαρχος ασχολείται μόνο με τη δημιουργία της εικόνας του στα social media, δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί ώστε οι κάτοικοι να μην χάσουν τα σημαντικά αυτά προνόμια και μάλιστα σε δύσκολες εποχές», καταλήγει.