«Τζάμπολ Αγάπης» για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού –  Νέο ραντεβού στις 12/06

Το πρώτο «Τζάμπολ Αγάπης» στο Χαλάνδρι είναι γεγονός. Συνεχίζεται την επόμενη Τετάρτη (12/06) στο «Νίκος Πέρκιζας» το πρόγραμμα ειδικής καλαθοσφαιρικής αγωγής για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χαλανδρίου αναφέρει:

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ο Δήμος Χαλανδρίου εγκαινίασε τη συνεργασία του με το πρωτοποριακό προπονητικό πρόγραμμα ειδικής καλαθοσαφαιρικής αγωγής για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, στο κλειστό Γυμναστήριο  του Αθλητικού Κέντρου «Νίκος Πέρκιζας». Η δράση έγινε με τη μορφή συνεκπαίδευσης παιδιών στο φάσμα του αυτισμού και μη, σε συνεργασία με τον Φιλαθλητικό Όμιλο Τούφας (ΦΟΤ) Χαλανδρίου, γεμίζοντας ενέργεια και χαρά το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού κέντρου «Ν. Πέρκιζας».

Σκοπός του εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος είναι η αποδοχή των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η δράση που έχει πιλοτικό χαρακτήρα θα επαναληφθεί και την επόμενη Τετάρτη  στο κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Πέρκιζας», ώρες 17:00 – 18:15, με στόχο τη δημιουργία τμημάτων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025, που θα σχηματιστούν με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που ανήκουν στο φάσμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στα e-mail:
info@tzampolagapis.gr
sports@halandri.gr
Τηλεφωνική Επικοινωνία: 6944 30 79 59 (Καθημερινά 18:00 – 20:00)
Υπεύθυνος προγράμματος: Ιωάννης Τσουμπρής