Τουρνουά μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού στο Δήμο Χαλανδρίου

Τουρνουά μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού με τον τίτλο “Τζάμπολ Αγάπης” πραγματοποιείται στο Δήμο Χαλανδρίου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί τις Τετάρτες 5 και 12 Ιουνίου 2024 κατά τις ώρες 5.00′ μ.μ. – 6.15′ μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο “Ν. Πέρκιζας”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Χαλανδρίου έχει ως εξής:

Ο Δήμος Χαλανδρίου, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το προπονητικό πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής – «Τζάμπολ της Αγάπης» για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, το οποίο αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα διδασκαλίας ειδικής καλαθοσφαιρικής αγωγής στην Ελλάδα.

Σκοπός – στόχος του εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος, το οποίο διαθέτει την ειδική πιστοποίηση πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας, είναι η συνεκπαίδευση των παιδιών, μέσω του αθλήματος του μπάσκετ, με αλλά παιδιά και η αποδοχή τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η εν λόγω δράση, θα πραγματοποιηθεί τις Τετάρτες 5/6 και 12/6, στο κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Πέρκιζας», ώρες 17:00′ – 18:15‘ και τα τμήματα θα δημιουργηθούν με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους γονείς / κηδεμόνες των παιδιών που ανήκουν στο φάσμα.

Για δηλώσεις συμμετοχής, έως τη Δευτέρα 03/06/2024:

– info@tzampolagapis.gr

– sports@halandri.gr

Τηλεφωνική Επικοινωνία: 6944 30 79 59 (Καθημερινά 18:00 – 20:00)

Υπεύθυνος προγράμματος: Ιωάννης Τσουμπρής “Τζάμπολ Αγάπης”