Του φταίει η Έκφραση που πέταγε χαρτιά (vid)

Μπορεί να έκανε “ροντέο” το προηγούμενο συμβούλιο, πετώντας χαρτιά και κραδαίνοντας μπουκάλι ο Αντώνης Καρβουνιάρης, αλλά η Έκφραση φταίει που τα έδειξε!

..

Κλασικό δείγμα εξουσίας (πρώην ευτυχώς), που δεν φταίει η συμπεριφορά της αλλά φταίει αυτός που τη δείχνει προς τα έξω, ο πρ. αντιδήμαρχος της διοίκησης Θωμαϊδου Αντώνης Καρβουνιάρης.

..

Μετά το viral βίντεο της Έκφρασης, που κατέγραψε τη συμπεριφορά του στο προηγούμενο συμβούλιο, έκανε ακόμα μια επίθεση στην Έκφραση.

” Δεν τα δείχνει όλα, κόβει αποσπάσματα, κάνει προπαγάνδα (σ.σ. δείτε το βίντεο) ανέφερε.

Μάλλον ο κ. Καρβουνιάρης έχει μπερδευτεί. Νομίζει ότι η Έκφραση θα γράφει ή θα δημοσιεύει βίντεο όπως αυτός – και οι συν αυτής – επιθυμούν.

..

Φυσικά ο κ. Καρβουνιάρης “γκρινιάζει” τώρα, αλλά όταν ήταν διοίκηση και μπορούσε να έχει φροντίσει για τις ζωντανές μεταδόσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν έκανε τίποτα. Ποτέ δεν ασχολήθηκαν με τη ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του συμβουλίου, για να δούνε οι πολίτες, την “αλήθεια”

..

Γιατί άλλωστε να το κάνουν; Για να βλέπει το κοινό τα ανείπωτα χάλια τους; Η επιλογή τους ήταν το κλαψούρισμα “το καημένο το κορίτσι το χτυπάνε…είναι σεξιστές… δεν μας αφήνουν να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας..” και άλλα τέτοια παραμύθια που προσπάθησαν να διακινήσουν στην πόλη.

..

Το σχέδιο απέτυχε, όπως έδειξε και το εκλογικό αποτέλεσμα.

..

Παίδες, χωνέψτε το: Η Έκφραση θα δείχνει στο κοινό το τι πραγματικά συμβαίνει – και – στο δημοτικό συμβούλιο. Με κανένα τρόπο (ξέρετε εσείς) δε μπορείτε να την ανακόψετε. Το μόνο που μπορείτε είναι να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να γίνετε μια σοβαρή πολιτική δύναμη (λέμε τώρα….)