Τον τραυματισμό της 16χρονης καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Καλεί στη συγκέντρωση

Στην αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 18.00 στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου καλεί η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Αττικής καταγγέλλοντας παράλληλα τον τραυματισμό της 16χρονης κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής συναυλίας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: 23-25 Φεβρουαρίου το συνέδριο

Η ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Αττικής

Το Συντονιστικό της Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ηρακλείου Αττικής, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ το σοβαρό τραυματισμό της 17χρονης, που προκλήθηκε από ομάδες της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στην πλ. ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής, την 28/10. Είναι απαράδεκτο στις γειτονιές μας και κατά τη διάρκεια μιας αντιφασιστικής συναυλίας, όπου απεύθυναν χαιρετισμό πλήθος συλλογικοτήτων, αλλά και η Μάγδα Φύσσα, να βρίσκονται σε δρόμους της πόλης ομάδες της Ο.Π.Κ.Ε., που είναι εκπαιδευμένες για την καταστολή σοβαρών εγκλημάτων, που φέρουν βαρύ οπλισμό και που μόνο και μόνο η παρουσία τους είναι ικανή να προκαλέσει ένταση, με δυσάρεστα αποτελέσματα, όπως συνέβη εν προκειμένω με τον τραυματισμό της 17χρονης.

Οι φασίστες δε μας φοβίζουν, όπως είπε και στο χαιρετισμό της στην αντιφασιστική συναυλία, η Μάγδα Φύσσα, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που είμαστε απέναντι στους φασίστες, είμαστε πιο πολλοί, γνωρίζουμε καλά τι είναι ο φασισμός και παρά την απαγόρευση της ΕΛ.ΑΣ. που μαζί με το φασιστικό κάλεσμα, απαγορεύει και τις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις της 1ης Νοέμβρη χρησιμοποιώντας την αντιδραστική «θεωρία των δύο άκρων», 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ και ΚΑΛΟΥΜΕ σε μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση το δημοκρατικό κόσμο, την Τετάρτη, 1 Νοέμβρη, στις 18.00, στην πλ. ΗΣΑΠ Ηρακλείου Αττικής. Οι φασίστες ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ!