Τον σοβαρό τραυματισμό της 17χρονης καταγγέλλει ο Σ.Ε.Π.Ε. “Γ.Σεφέρης”

Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. “Γ.Σεφέρης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – καταγγελία:

Το ΔΣ του ΣΕΠΕ  Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ καταγγέλλει τον τραυματισμό 17χρονης κοπέλας στο Ν. Ηράκλειο που συμμετείχε σε αντιφασιστική συναυλία και σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Η νεαρή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» με τραύμα στο κεφάλι και χτύπημα στον θώρακα.

Καταγγέλλουμε την παρουσία της αστυνομίας σε συγκεντρώσεις, πορείες. Απαιτούμε να γίνει διαλεύκανση τώρα των συνθηκών που οδήγησαν στον τραυματισμό της 17χρονης, να αποδοθεί τιμωρία στους υπεύθυνους και να μη συγκαλυφθεί  η προσπάθεια της κυβέρνησης για τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας και εκφοβισμού.

Καλούμε όλους και όλες να δώσουμε την καλύτερη απάντηση για την καταστολή με τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο των σωματείων και των μαζικών φορέων την Τετάρτη  1 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Σημηριώτη. Να εντείνουμε τον αγώνα για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας ενάντια στην εχθρική πολιτική της κυβέρνησης, να απαιτήσουμε να απεμπλακεί  η χώρα μας από το μακελειό και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό.