Το “τρέχει” η Μαρίνα Πατούλη

Σε διάφορες εκδηλώσεις σε Λυκόβρυση και Πεύκη βρίσκεται η υποψήφια Δήμαρχος Μαρίνα Πατούλη. Όπως βλέπουμε από τις φωτογρφίες, δίπλα της είναι η αντιδήμαρχος Άννα Ασπραδάκη, ενώ τη συμπόρευση μαζί της ανακοίνωσε και η Νότα Σοκορέλη, μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος του Τάσου Μαυρίδη.

Το τοπίο στο συντηρητικό χώρο έχει πάρει “φωτιά” μετά και την υποψηφιότητα του Γρ. Λέοντος

Σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και πολιτισμού στην Πεύκη, έδωσε το «παρών» η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη

Σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης για τα παιδιά και τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, και στην έκθεση-bazaar για την ανάδειξη της πολιτιστικής δραστηριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Τέχνης, παραβρέθηκε η Πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece και του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη, βρέθηκε κοντά στους εθελοντές του SAVE Stray για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης στο πλαίσιο του bazaar με γιορτινές δημιουργίες που διοργάνωσε το σωματείο στην Πεύκη, μια δράση προσφοράς μέσα από την οποία οι πολίτες είχαν την ευκαιρία έμπρακτα να δείξουν την αγάπη και τη φροντίδα τους στα αδέσποτα ζώα.

Στηρίζοντας τη χριστουγεννιάτικη δράση κοινωνικής προσφοράς «Όλοι μαζί μπορούμε: Φέτος γινόμαστε όλοι Άη Βασίληδες» που πραγματοποιήθηκε στην Πεύκη, η Μαρίνα Πατούλη, ήταν εκεί στέλνοντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα: «Τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά. Και ο Άγιος Βασίλης δεν επιτρέπεται να ξεχάσει κανένα. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Θεωρώ υποχρέωση καθενός από εμάς να συμβάλλουμε στη στήριξη των κοινωνικών δράσεων που διοργανώνονται στον Δήμο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε από το πλεόνασμα ή το υστέρημα μας για να χαρίσουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας».

Στην έκθεση – μπαζάρ τέχνης που διοργανώθηκε στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», η Μαρίνα Πατούλη, γνώρισε τους δημιουργούς και συνομίλησε μαζί τους για τη θέση της τέχνης στη ζωή τους. Με την ευκαιρία της παρουσίας της, η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Η ανάδειξη της πολιτιστικής δραστηριότητας των συνδημοτών μας, φέρνοντας σε επαφή τους δημιουργούς με το κοινό και τους συμπολίτες τους, στηρίζει την άνθηση της πολιτιστικής δραστηριότητας στον Δήμο μας. Ως νέα δημοτική διοίκηση, όπως έχω πράξει και στο παρελθόν από τη θέση της Προέδρου του ΠΕ.Α.Π, η παιδεία και ο πολιτισμός βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο των αποφάσεων και των πρωτοβουλιών μας».