Το Σάββατο το “JobReady” από την ΔΥΠΑ

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει τη δεύτερη εκδήλωση “JobReady by DYPA” το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437, Αθήνα, στάση μετρό Μεταξουργείο), από τις 10:00 έως τις 18.00.

ΔΥΠΑ: Έως 1/12 η ένταξη στο πρόγραμμα νέων επιχειρήσεων

Στα “JobReady” της ΔΥΠΑ οι πολίτες που ψάχνουν δουλειά, καθώς και όσοι σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια και ομιλίες από εξειδικευμένα στελέχη της ΔΥΠΑ και επιχειρηματίες, μέσω των οποίων θα ενισχύσουν τις επαγγελματικές και οριζόντιες δεξιότητές τους (soft skills) και θα προετοιμαστούν για την  ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, με αναλυτική παρουσίαση των workshops και των ομιλιών, βρίσκεται στη διεύθυνση:

2o-jobready-programma

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και οι θεματικές αφορούν:

· Τεχνικές αναζήτησης εργασίας

· Βελτίωση βιογραφικού

· Προετοιμασία συνεντεύξεων

· Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας

· Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας

· Διαμόρφωση business plan.

Στο “JobReady” της 17ης Φεβρουαρίου, στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) θα μιλήσουν για χρήσιμα εργαλεία δημιουργίας πλάνου σταδιοδρομίας, καθώς και για το σωστό επαγγελματικό προφίλ.

Παράλληλα, εργοδότες που βρήκαν μέσω της ΔΥΠΑ την κατάλληλη υποστήριξη και δημιούργησαν δικές τους επιχειρήσεις, θα μιλήσουν για την εμπειρία τους, τη σημασία της συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας και τους τρόπους αξιοποίησής της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σύζευξης και συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.dypa.gov.gr/more-simvoyleftiki

Για πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφθείτε τον ιστότοπο  www.dypa.gov.gr