Το ομόφωνο «όχι» στη φασιστική συγκέντρωση από το ΔΣ Ηρακλείου - EKFRASI.net

Το ομόφωνο «όχι» στη φασιστική συγκέντρωση από το ΔΣ Ηρακλείου

Δ. Ηρακλείου: «Μπαράζ» μετακινήσεων καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Στα αρμόδια υπουργεία έχει ήδη κοινοποιηθεί η ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με την οποία καταδικάζει την φασιστική συγκέντρωση της 1ης Νοεμβρίου καλώντας την κυβέρνηση να αναλάβουν την ευθύνη για τη δράση των «φασιστικών οργανώσεων».

«Στοπ» στο φασιστικό κάλεσμα από το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής ομόφωνα αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση να απαγορεύσει την φασιστική συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη την 1η Νοεμβρίου 2023 στα όρια της πόλης.

Με την ίδια απόφαση καλεί το αρμόδιο Υπουργείο και την κυβέρνηση να αναλάβουν την ευθύνη τους απέναντι στη δράση των φασιστικών οργανώσεων, να προστατέψουν την ελεύθερη πολιτική βούληση και να μεριμνήσουν για την προστασία της πόλης, του κοινωνικού συνόλου και των πολιτών, καθώς ο Δήμος από μόνος του είναι αδύνατον να αποτρέψει την συγκέντρωση αυτή.

Επικαιρότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ποινική δίωξη στον νυν Αρχηγό του Λιμενικού και τρία ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη του για το ναυάγιο της Πύλου

Την άσκηση ποινικής δίωξης στον νυν Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και σε τρία ακόμη στελέχη του παρήγγειλε το Αναθεωρητικό Δικαστήριο, προσθέτοντάς τους στη λίστα των

“Μωραίνει Κύριος…”, απαντά ο Δημ. Πολυχρονιάδης στον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Αμαρουσίου

Με τη φράση “Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι…”, ο Δημοτικός Σύμβουλος της “Συμμαχίας για την Ανατροπή στο Μαρούσι”, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, απαντά στο πρόεδρο του Δημοτικού