Το ΚΑΠΗ Ν. Χαλκηδόνας θερμαινόμενος χώρος στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Το ΚΑΠΗ Ν. Χαλκηδόνας ορίστηκε ως θερμαινόμενος χώρος από το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας για τις ημέρες που θα διαρκέσει η κακοκαιρία Coral, σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας έχει ως εξής:

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών (χαμηλές  θερμοκρασίες) που ξεκίνησαν την Πέμπτη (20-2-2025) και συνεχίζονται την  Παρασκευή (21-2-2025), το Σάββατο (22-2-2025), και την Κυριακή (23-2-2025) διαθέτει ως χώρο φιλοξενίας για τους Άστεγους και όσους έχουν ανάγκη, το  ΚΑΠΗ Ν. Χαλκηδόνας (οδός Ελ. Βενιζέλου 46).

Οι ώρες λειτουργίας του χώρου θα είναι ΟΛΟ το 24ωρο και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα (24-2-2025) το πρωί στις 7.00′ π.μ..