Το ΔΕΗ 3X3 Power to the hood έρχεται στη Μεταμόρφωση

Το ΔΕΗ 3X3 Power to the hood by Eurohoops έρχεται στη Μεταμόρφωση. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου από τις 10.00′ π.μ. έως τις 6.00′ μ.μ. στο “Σκεπαστό” (Πλάτωνος και Γ. Παπανδρέου).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης έχει ως εξής:

Ο επόμενος «σταθμός» της διοργάνωσης μπάσκετ 3×3 για όλους και όλες σε περιμένει!

Tο Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 η Μεταμόρφωση παίρνει πάσα από το Λαύριο και φιλοξενεί το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops, τον 4ο σταθμό της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο «Σκεπαστού» στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Γ. Παπανδρέου (πάνω από την Αττική Οδό), περιλαμβάνει τουρνουά 3×3 για 3 μικτές ηλικιακές κατηγορίες (10-13 ετών, 14-17 ετών, 18+ ετών), παράλληλες δραστηριότητες, πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Μικροί και μεγάλοι, φίλοι του μπάσκετ και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στο 3×3, το νέο Ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και όλες.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΕΔΩ και λάβε μέρος στο ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops στη Μεταμόρφωση!

Πυρήνας του ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops είναι το τουρνουά 3×3, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία σειρά αθλητικών και ψυχαγωγικών δράσεων όπως: το Street Basketball Show του freestyler Dude K, Basketball challenges για μικρούς και μεγάλους, Face Painting και 360° Photobooth.

Το ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops αναδεικνύει τους καθημερινούς «πρωταγωνιστές» κάθε γειτονιάς, με στόχο την άθληση, την ψυχαγωγία αλλά και την περαιτέρω διάδοση του 3×3, του δημοφιλούς γρήγορου και δυναμικού παιχνιδιού.

Το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops στη Μεταμόρφωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Αθήνα, Μεταμόρφωση, Χώρος «Σκεπαστού», Πλάτωνος & Γ. Παπανδρέου

Ημερομηνία: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ώρες: 10:00 – 18:00

Ηλικιακές κατηγορίες τουρνουά: 10-13 ετών, 14-17 ετών, 18+ ετών

Παράλληλες δράσεις: Street Basketball Show, Face Painting, Challenges, 360° Photobooth, αναμνηστικά δώρα.

Παρακάτω θα βρείτε τις φόρμες συμμετοχής και επικοινωνίας

Φόρμα δήλωσης συμμετοχής

Φόρμα επικοινωνίας