Το 1ο InPoolTRIathlonChalandri 2023 διοργανώνεται από τον Δήμο Χαλανδρίου

Πρόκειται για μια διοργάνωση δυναμικού Τριάθλου που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 11 – 12 Φεβρουαρίου 2023. Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλανδρίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Δήμος Χαλανδρίου φέρνει το πρώτο στην πόλη In Pool TRIathlon, το οποίο θα διοργανωθεί στο κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου «Ν. Πέρκιζας», το σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου. Τον αγώνα Τριάθλου διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με την TRIMORE Sport Events.

Ο Δήμος Χαλανδρίου αγκάλιασε αμέσως την ιδέα της διοργάνωσης, επιθυμώντας να προσφέρει καινοτόμες δράσεις στους πολίτες αλλά και σε αθλητές όλης της χώρας.

Παράλληλα, φιλοδοξεί να δημιουργήσει υποδομή ανάπτυξης του σπορ για νέους και νέες, και γι’ αυτό η διοργάνωση περιλαμβάνει ένα παράλληλο πλούσιο πρόγραμμα για παιδιά, το οποίο προσφέρεται δωρεάν.

Το κλειστό κολυμβητήριο, 25 μέτρων και 13ων διαδρομών κολύμβησης και το παράπλευρο στάδιο, στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας», θα αποτελέσουν το αγωνιστικό τερέν του 1ου In Pool TRIathlon Chalandri 2023.

Η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα ευρύτερο αθλητικό και ψυχαγωγικό event, τοποθετώντας τα παιδιά στο επίκεντρο, με μια σειρά από πρωτότυπες δραστηριότητες, όπως, Kids Swim Together (κολύμβηση δύο αθλητών δεμένων με ελαστικό σκοινί που πρέπει να κολυμπήσουν και τερματίσουν μαζί), Kids Swimming Relays (σκυταλοδρομία κολύμβησης), Kids Aqua Games and Yoga, ποδηλατική βραδυπορία, σκάκι σε παράλληλα γήπεδα.

Πέρα από το αθλητικό κομμάτι, παιχνίδια και δώρα θα διασκεδάσουν τα παιδιά αλλά και τους θεατές που θα παραβρίσκονται στο κλειστό κολυμβητήριο.

Σίμος Ρούσσος, δήμαρχος Χαλανδρίου: «Το Τρίαθλον θα βρει τη θέση του ανάμεσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης»

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στην πόλη μας μια διοργάνωση που φιλοδοξούμε να αποτελέσει θεσμό για το Χαλάνδρι, όπως έχει συμβεί με τον Αγώνα Δρόμου της Ρεματιάς και τον Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου. Μετά τις μεγάλες δρομικές διοργανώσεις, ήρθε η ώρα και το Τρίαθλον να βρει τη θέση του ανάμεσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας. Ο Δήμος Χαλανδρίου στηρίζει με κάθε μέσο τον αθλητισμό, τόσο με μεγάλες επενδύσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως αυτή του κολυμβητηρίου στο αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας» -που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση του Τριάθλου- όσο και με σημαντικές διοργανώσεις που προάγουν τα αθλητικά ιδεώδη, φέρνουν τους συμπολίτες μας κοντά και εμπνέουν τα παιδιά της πόλης. Με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο πάθος θα στηρίξουμε και την πρώτη διοργάνωση Tριάθλου στην πόλη μας», υποστήριξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, ανακοινώνοντας τη διοργάνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου.