Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο Σκεπαστό Αττικής Οδού (Γ. Παπανδρέου και Πλάτωνος) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Ο Δήμος αναφέρει σχετικά:
«Κάλαντα, κεράσματα και καλούδια, τραγούδια, λάμψη, υπέροχος στολισμός, ένα νέο Βενετσιάνικο καρουζέλ, φουσκωτά παιχνίδια, ξυλοπόδαροι, ξωτικά, ο καλός Δράκος Λεβάρ, φυσικά οι χορωδίες απ’ τα σχολειά μας και τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Μεταμόρφωσης, η μαγεία της ομορφότερης γιορτής του χρόνου και το μήνυμα της αγάπης που θα ζεστάνει τις καρδιές μας, θα δημιουργήσουν μια μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα.
Τα δρώμενα θα ξεκινήσουν στις 19.00 απ’ την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου με τους συλλόγους της πόλης να ψάλλουν παραδοσιακά κάλαντα και να παρουσιάζουν έθιμα από κάθε γωνιά της πατρίδας μας στους εμπορικούς δρόμους, ψυχαγωγώντας τους επισκέπτες της αγοράς και οδηγώντας όλο τον κόσμο στο σκεπαστό της Αττικής Οδού για την μεγάλη γιορτή!»




