Την άμεση επαναπρόσληψη της συμβασιούχου καθηγήτριας του ωδείου ζητά το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

|||

|||

         Από το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:                                                                

 

         Για μία ακόμα φορά η Διοίκηση του ΠΕΑΠ και η Δημοτική Αρχή αξιοποιεί την Τριμελή Επιτροπή, που η ίδια συγκροτεί, για να απολύσει συναδέλφισσα συμβασιούχο που εργάζεται 9 (!) χρόνια στο Ωδείο του Δήμου μας.

 

        Και αυτή τη φορά η διαδικασία φαίνεται ότι είναι διάτρητη, καθώς η συναδέλφισσα απλά εξαφανίστηκε από τους πίνακες, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με τα όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια ήταν πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα στον πίνακα.

 

       Η λειτουργία του νομικού προσώπου του δήμου μας, που είναι υπεύθυνο για το πολιτισμό και τον αθλητισμό, καμία σχέση δεν έχει με τις ανάγκες των εργαζομένων που κατοικούν στο δήμο μας. Δεν είναι μόνο τα πανάκριβα αντίτιμα, αλλά και η λειτουργία του κατά κύριο λόγο με εργαζόμενους με κάθε είδους ελαστική σχέση εργασίας, που δείχνει πως οι ανάγκες παιδιών και ενηλίκων για αθλητισμό και πολιτισμό δεν μπορούν να καλυφθούν με σύγχρονους όρους. Σήμερα το ωδείο εξυπηρετεί πολύ λιγότερους κατοίκους του δήμου μας.

 

       Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ θα έπρεπε να γνώριζε ότι μία μουσικός που εργάζεται για 9 χρόνια στο ωδείο του δήμου μας και έχει αναπτύξει παιδαγωγικούς δεσμούς με τους μαθητές της, δεν είναι αναλώσιμη!

 

      Καλούμε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους συναδέλφους να στηρίξουν τη μουσικό.

 

     Απαιτούμε την επαναπρόσληψή της και τη μετατροπή των συμβάσεων όλων των συμβασιούχων που εργάζονται στο δήμο μας σε αορίστου χρόνου.