Θέσεις για ΑμεΑ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Δυο θέσεις για ΑμεΑ οριοθετήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Επιπλέον, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη χωροθέτηση 4 θέσεων στάθμευσης για ΑμεΑ σε κεντρικά σημεία του Δήμου.

Η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι η παρακάτω:

Ο σεβασμός και η προσβασιμότητα των Ατόμων με Αναπηρίες είναι σε προτεραιότητα για τη νέα δημοτική Αρχή!

Δύο θέσεις ΑμεΑ δημιουργήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην είναι αποκλεισμένος από το να απολαύσει οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί. Επιπλέον, κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χωροθετήθηκαν τέσσερις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ σε κεντρικά σημεία του Δήμου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

“Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε απέναντι στους συνανθρώπους μας με αναπηρίες, είναι δείγμα του χαρακτήρα μας και του Πολιτισμού μας. Ως η δημοτική Αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτό το ζήτημα και φροντίζουμε να πράττουμε τα αυτονόητα, που όμως για κάποιους συνανθρώπους μας δεν εφαρμόζονταν. Η δυνατότητα να απολαύσει κάποιος μια θεατρική παράσταση ή να μετακινηθεί στο κέντρο της πόλης μας είναι αναφαίρετα δικαιώματα, τα οποία οφείλουμε να υπερασπιστούμε. Συνεχίζουμε με μικρές παρεμβάσεις να κάνουμε τη ζωή και την καθημερινότητα κάθε δημότη, κάθε συνάνθρωπού μας λίγο καλύτερη”.