“Θα πάρετε τ’ αρχ.… μου”: Απειλές του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας‑Ν. Χαλκηδόνας Γ. Βούρου καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων

|||

|||

        Για απαράδεκτη και υβριστική συμπεριφορά και στάση κατηγορεί τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

     

        Με δελτίο τύπου με τίτλο “Θαυμάστε ήθος δημάρχου… Ανθρώπου του πολιτισμού”, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας καταγγέλλει τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Βούρο για σκαιή και υβριστική συμπεριφορά απέναντι στον πρόεδρο του Σωματείου και απειλές εναντίον του.

 

        Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο δήμαρχος εξοργίστηκε από την απόφαση του Σωματείου να προχωρήσει σε στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο την Πέμπτη 16 Ιουνίου, για μια σειρά από αιτήματα που — όπως σημειώνεται — αγνοήθηκαν από τη δημοτική αρχή.

 

       “Η απόφασή μας, αυτή, όμως, εξόργισε τη Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, ο άνθρωπος του πολιτισμού, τηλεφώνησε το μεσημέρι στον Πρόεδρο του Σωματείου […] και ξεστόμισε τις εξής απειλές: ‘Είστε αχάριστοι από την πρώτη στιγμή και θα πάρετε τ’ αρχίδια μου σε αυτά που ζητάτε (δυο φορές), θα σας κυνηγήσω όλους και ειδικά εσένα μέχρι να βρεις μαύρο χιόνι»…'”, αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων.

 

       Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας καταγγέλλει τον Δήμαρχο, Γιάννη Βούρο, για την συμπεριφορά του, τονίζει ότι οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες συμπεριφορές και καλεί τα μέλη του σε μαζική συμμετοχή στην στάση εργασίας της 16ης Ιουνίου και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

 

      Για να δείτε την ανακοίνωση του Σωματείου πατήστε πάνω στην εικόνα.