Θα είμαστε μια δημοτική αρχή για όλους, δηλώνει ο Μάριος Ψυχάλης

Συνέντευξη παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1/1/2024. “Θα είμαστε μια δημοτική αρχή για όλους…”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Ψυχάλης τονίζοντας ότι “Είμαι υποχρεωμένος να δημιουργήσω ευρύτερες συναινέσεις, ώστε να προχωρήσει μπροστά ο δήμος μας”.

Αναλυτικά, τα κυριότερα μέρη της συνέντευξης του εκλεγμένου Δήμαρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι τα παρακάτω:

“Είμαι υποχρεωμένος να δημιουργήσω ευρύτερες συναινέσεις, ώστε να προχωρήσει μπροστά ο δήμος μας”, δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα αρκετά καλό κλίμα στις συναντήσεις του με τον απερχόμενο δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, μολονότι όπως είπε, κατά την θητεία του ως αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε κριτική και διαφώνησε έντονα σε μία σειρά από θέματα.

“Προσπαθώ να ενημερώνομαι χωρίς να γίνομαι ενοχλητικός και παρεμβατικός στις υπηρεσίες”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ψυχάλης..

Εν συνεχεία, ο νέος δήμαρχος παρουσίασε ορισμένες από τις πρώτες κινήσεις μόλις αναλάβει καθήκοντα, με την μεγάλη βαρύτητα να πέφτει στην καθημερινότητα του πολίτη (καθαριότητα, πεζοδρόμια και φωτισμό)…!

Ασφαλώς, ο κ. Ψυχάλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρόσφατη απόφαση για αύξηση των δημοτικών τελών κατά 15% από το δημοτικό συμβούλιο, υπογραμμίζοντας πως η απόπειρα ναρκοθέτησης της νέας διοίκησης δεν θα περάσει…!