Θ. Πετράκος: Οδήγησαν δανειολήπτρια στην αυτοκτονία κι έβγαλαν το σπίτι της στο σφυρί πριν καν τη θάψουν

Οδήγησαν τα “κοράκια” των funds απελπισμένη δανειολήπτρια από την Πάτρα στην αυτοκτονία κι έβγαλαν το σπίτι της στο σφυρί πριν καν προλάβουν οι δικοί της να τη θάψουν, πράγμα που συνιστά προσβολή μνήμης νεκρού, καταγγέλλει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΜέΡΑ 25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, Θανάσης Πετράκος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – καταγγελία του Θανάση Πετράκου έχει ως εξής:

Εκφράζω τον αποτροπιασμό μας, για την αναλγησία και την προσβολή νεκρού από το άθλιο «κοράκι» DoValoue, το οποίο είναι ηθικός αυτουργός της αυτοκτονίας της άτυχης 48χρονης γυναίκας από τη Πάτρα, θύμα του Ελβετικού φράγκου, στο οποίο ήταν το δάνειό της. Η απελπισμένη αυτόχειρας, άφησε ορφανά δύο μικρά παιδιά. Παρόλα αυτά και πριν καλά καλά ταφεί, το άθλιο κοράκι Do Valoue και γνωστή συμβολαιογράφος της Πάτρας, δεν σεβάστηκαν ούτε τον πόνο των παιδιών της και των συγγενών της και δεν δίστασαν να βγάλουν το σπίτι της σε πλειστηριασμό. Μόνο μετά την κινητοποίηση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών» αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω. Το τραγικό αυτό περιστατικό της αυτοκτονίας της 48χρονης γυναίκας στη Πάτρα δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό έχει ηθικούς αυτουργούς τη κυβέρνηση Μητσοτάκη η οποία έχει αφήσει ασυδοσία τα κοράκια και έχει νομοθετήσει την αρπαγή των σπιτιών και των περιουσιών των λαϊκών στρωμάτων με το άθλιο νομοθετικά της, αλλά και όλα τα μνημονιακά κόμματα που ψήφισαν τους πλειστηριασμούς.

Για αυτό οι πολίτες την Κυριακή πρέπει να δώσουν απάντηση σε όσους στήριξαν και στηρίζουν την αρπαγή των περιουσιών των λαϊκών στρωμάτων από τους τραπεζίτες και τα «κοράκια» και να υπερψηφίσουν «Ενωτική Πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά». Γιατί εμείς και είμαστε απέναντι στα μνημόνια που νομοθέτησαν την αρπαγή των περιουσιών του λαού και αντιπρόταση ολοκληρωμένη έχουμε για την προστασία, των περιουσιών των λαϊκών στρωμάτων και στους αγώνες κατά των πλειστηριασμών είμαστε μπροστά και έχουμε τίτλους τιμής τις διώξεις πολλών στελεχών μας γιατί αντιτάχθηκαν σε πλειστηριασμούς και προσπάθησαν να προστατέψουν από πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία φτωχών συμπατριωτών μας.

Παράλληλα πρέπει να τονίσω ότι επιβάλλεται να ενισχυθεί η μαζική δράση κατά των πλειστηριασμών και η «Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών», η οποία με τους αγώνες της έχει σώσει πολλές περιουσίες.