Τελετή αποφοίτησης των μαθητών του Γενικού Λυκείου Κερατέας

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Λαυρεωτικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 σε μια σεμνή και λιτή τελετή απονεμήθηκαν στις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Κερατέας οι τίτλοι αποφοίτησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Σβορώνο Παναγιώτη για την πολύτιμη προσφορά του στην Εκπαιδευτική Κοινότητα του Γενικού Λυκείου Κερατέας, καθώς αποχωρεί από τη Διεύθυνση της σχολικής μονάδας έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη εξαετή θητεία.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Σβορώνο και ευχήθηκε στους απόφοιτους να έχουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον και κάθε επιτυχία στις σπουδές τους. Επίσης, ευχήθηκε στον κ. Ιωάννη Παναγιώτου καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Κερατέας.

Παρόντες στην εορτή αποφοίτησης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Αδάμης, οι Αντιδήμαρχοι Λαυρεωτικής Ασπασία Αργεντίνη, Χαράλαμπος Ζαγουρής, Αθανάσιος Μακροδημήτρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Αθανασίου και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Ιωάννης Γιαννάκης και Αθανάσιος Ρέρρας.