Τέμπη: Ένσταση για να κριθεί άκυρο το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο - EKFRASI.net

Τέμπη: Ένσταση για να κριθεί άκυρο το πόρισμα των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο

Τέμπη: Ένσταση ακυρότητας του πορίσματος των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο

Κατατέθηκε, σήμερα Πέμπτη (20/2) στον εφέτη ανακριτή η ένσταση ακυρότητας για το πόρισμα των δικαστικών πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο που παρέδωσε ο δικηγόρος της Interstar στις 5 Φεβρουαρίου στον εφέτη, για την εμπορική αμαξοστοίχα της υπόθεσης των Τεμπών.

Η ένσταση κατατέθηκε από δικηγόρο συγγενή θύματος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθώς δεν ενημερώθηκαν οι υποστηρίζοντες την κατηγορία για τον διορισμό των δικαστικών πραγματογνωμόνων ώστε να ορίσουν και οι ίδιοι τεχνικούς συμβούλους που θα παρακολουθήσουν τη διαδικασία ελέγχου του υλικού.

Τέμπη: Συνεδριάζει το συμβούλιο εφετών

Στο μεταξύ, αυτή την ώρα συνεδριάζει το συμβούλιο εφετών προκειμένου να εξετάσει το αίτημα δικηγόρου και πατέρα θύματος για αναβάθμιση των κατηγοριών για τα δύο στελέχη της Hellenic Train, που προς το παρών διώκονται για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο καλείται να αποφασίσει αν οι δύο Ιταλοί της Hellenic Train (πρώην διευθύνων σύμβουλος και στέλεχος στον τομέα της ασφάλειας) θα διωχθούν και για το κακούργημα της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, όπως η πλειοψηφία των κατηγορούμενων για την πολύνεκρη σύγκρουση, ή θα μείνουν μόνο με τις πλημμεληματικού τύπου κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια κτλ.

Με πληροφορίες από lawandorder.gr.

Επικαιρότητα

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Κλείνουμε στις 16.12

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ενημερώνει τους δημότες ότι την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου οι δημοτικές υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές, συμμετέχοντας στην πανελλαδική κινητοποίηση που έχει κηρύξει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει την ευθύνη, λέει ο Δήμος

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους πολίτες ότι η πλειονότητα των πρόσφατων διακοπών ηλεκτροδότησης και δυσλειτουργιών στον οδοφωτισμό οφείλεται σε βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίες