Τα παραμύθια και η αλήθεια – στη Μεταμόρφωση (vid)

“Είμαστε από τους λίγους Δήμους που ήταν τόσο εμπεριστατωμένη η μελέτη μας που δεν είχαμε εναλλακτική πρόταση ποτέ” δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο της Μεταμόρφωσης ο Δήμαρχός της Στράτος Σαραούδας.

Αναφερόταν στον προϋπολογισμό της καθαριότητας, ο οποίος στη Μεταμόρφωση των 30.000 κατοίκων είναι 16 εκ ευρώ, στη Νέα Ιωνία των 64.000 κατοίκων 10 εκ ευρώ και στο Ηράκλειο των 50.000 κατοίκων είναι 7 εκ ευρώ!

..

” Εμείς δεν καταθέσαμε εναλλακτική – αν και είχε η αντιπολίτευση την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο – επειδή δεν θέλαμε να υποχρεώσουμε τη διοίκηση να εφαρμόσει ένα σύστημα που δεν το πιστεύει. Θα κατέρρεε η καθαριότητα. Η αντιπολίτευση στη Μεταμόρφωση είχε τη σοβαρότητα να διαχειριστεί και την απλή αναλογική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο” ανέφερε στην απάντησή του ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλης Καραβάκος.

Η αποδόμηση του χαλκευμένου προϋπολογισμού των δημοτικών τελών από τη Συμμαχία Πολιτών με σχετικό βίντεο ήταν η αιτία της συζήτησης

Σ.Σ. Μη ρωτήσετε τον κ. Σαραούδα ποιοι είναι οι πολλοί Δήμοι που είχαν εναλλακτική πρόταση για τα δημοτικά τέλη. Δεν θα ξέρει να σας πει! Φυσικά για μια ακόμα φορά η αλήθεια είναι το αντίθετο από αυτό που λέει ο κ. Σαραούδας: Ήταν ελάχιστοι!