Τα ΚΑΠΗ Μεγάρων,Νέας Περάμου και Κινέτας θερμαινόμενοι χώροι.

Εν όψει της επέλασης της “Μπάρμπαρα” – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Μεγαρέων

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Μεγαρέων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις της ΕΜΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην Αττική αναμένεται να σημειωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με το όνομα “ΒΑΡΒΑΡΑ”, από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου μέχρι και την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, με χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους πολύ θυελλώδεις ανέμους και χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ αναμένεται να σημειωθεί αισθητή πτώση θερμοκρασίας.

Για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης όπως κάθε φορά το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και οι Υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα και ο Δήμος Μεγαρέων θέτει στην διάθεση των συμπολιτών, που έχουν ανάγκη κλιματιζόμενους χώρους, όπως είναι οι αίθουσες των ΚΑΠΗ στα Μέγαρα, στη Νέα Πέραμο και στην Κινέτα.

Όποιοι συμπολίτες το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με το συντονιστικό κέντρο του Δήμου Μεγαρέων (τηλέφωνο 22960 80150 ώρες: 08.00 έως 20.00).

Η φιλοξενία των ατόμων, που έχουν ανάγκη θα γίνεται σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας, που ισχύουν για την πανδημία του Κορωνοϊού.